Täällä jotain minusta. No huh huijaa, jos päivittäisi vähän, semmonen kolme vuotta mennyt viime päivityksestä? :D Eli päivitys tehty nyt 2.7.2012                                            


Ikä: 28 (no okei vasta 12 pv tätä kuuta)
Siviilisääty: kihloissa kahdeksatta vuotta
Perheenjäsenet: mies

Masennus: virallisesti n. 3,5 vuotta (oikeasti niin kauan kuin muistan). Keskivaikea (tai se oli se ensimmäinen määritys silloin alkuun. Tiedä mikä se nykyään on. Pomppii varmaan todella vakavasta taas ihan toiseen päähän. Tai ei, kyllä se koko ajan on kumppanina).
Lääkitys: Ensimmäistä lääkettäni en muista, toisena on ollut Efexor 150mg, joka piti vaihtaa Mirtazapiniin, mutta Efexorin vieroitusoireiden takia jatkoin 75mg:n annoksia. Mirtazapinin lopetin, koska sillä oli liian unettava ja lamaannuttava vaikutus. Kesäkuussa 07 nostettiin Efexor takaisin 150mg:n.
Myös paniikkioireita, niihinkin lääke, mutta en syö niitä, olen niin huono ottamaan mitään pillereitä. Joskus kyllä mietin että pahimpien kohtausten tullessa olisi ihan hyvä napata mokoma pilleri, ennen kuin nolaa itsensä nykimällä ja tärisemällä kasvot (koko pää ja kaula) punaisina..
Edelleen syön siis Efexoria 150 mg.
EDIT. Nykyään ei enää masennusta juurikaan, syön Efexoria nyt 75mg vain siksi että pelkään vieroitusoireita jotka ovat ihan hirveät.. Katsotaan koska uskallan koettaa irrottautua.

Työ: Menossa opiskelemaan Käsi- ja taideteolliseen tekstiiliartesaaniksi! Koulutus alkaa elokuussa 2012 :)


Perhe: Mies.
Vanhemmat: Kuolleet, äiti kolme vuotta sitten, isä tänä vuonna.
Sisarukset: "Varsinaisesti" kaksi kappaletta, äidin ensimmäisestä avioliitosta alkoholistin ja väkivaltaisen miehen kanssa. Molemmat ovat tietysti puolisisaruksia, mutta varsinaisia sisaruksiani siksi että heihin pidän yhteyttä ja miellän heidät täysiksi sisaruksiksini. Olen nelinkertaisesti täti heidän toimestaan. :)
Isän puolelta entisestä avioliitosta minulla on velipuoli, jonka kanssa olemme tekemisissä sekä kaksi sisarpuolta, jotka olen tavannut kunnolla vasta muutama vuosi sitten. Olen sinnekin suuntaan täti. Meidän suvu(i)ssa ei olla oikein pidetty yhteyksiä... Onneksi nykyään hiukan enemmän.

Lemmikit: Olen rottaihminen, olen poikalaisiani täällä esitellytkin, Tällä hetkellä ei poikalaisia, mutta suunnitelmissa on ottaa pari :) Lisäksi haaveilen kissasta sekä ranskanbuldogista ja tai chihusta, joita saan kyllä odotella, kun miehellä on tuo allergia. Mutta ehkä joskus. :)

Harrastukset: lukeminen, askartelu, käsityöt, eläimet, (pakonomainen)herkuttelu, musiikin kuuntelu, laulaminen, kirjoittaminen (ennen runoilin aika paljon..), teen juonti litroittain

Pakkomielteet:
* jatkuva liike, jalka tms. heiluu koko ajan.
* säärikarvojen pinsetillä nyppiminen. Pilasin koipeni keväänä ´06 nyppimällä ne lähes vereslihalle. Minun oma viiltelymenetelmäni, kai.
* asioiden mielessä hokeminen, jäänyt kotivuosilta. Mantrani on "Kaikki on ihan hyvin, Johanna, kaikki on ihan hyvin..." Sekä siihen liitettynä myös vakuutteluni: "Rakastan Teitä rakas Jeesus ja Jumala, rakastan Teitä.." Ja tuohon ensin mainittunuun saattaa myös liittyä hyssyttelyä, hyssyttelen itseäni. (nykyään en enää kovin usein tee tätä.)
Että tällaisia pakko-oireita, kiitoksia vain äippä ja iskä.
* omituisten äänten tekeminen kurkussa ihan huomaamatta
* ahmiminen, BED = Binge Eating Disorder

Uskonnollisuus: ilman uskoa en varmaan olisi tässä. En ole uskovainen, mutta uskon. Ja olen varma, että ylhäällä on kuultu pyyntöni monesti sekä vastattu niihin.

Unelma-ammatti: suoralta kädeltä heti ilman miettimistä voin vastata että laulaja tai kirjailija. Mieluummin molemmat. Ilman kumpaakaan asiaa (musiikki,kirjallisuus) en voisi elää.
 

___________________________________________________

Kun tiikeri virkistyy!

"Kun muut jo hipsivät nukkumaan, niin Tiikeri virkistyy.

Hän hyppii ja pomppii pomppimistaan.

On levoton luonto sen syy!

Tanssin, pompin, heilun, hyörin, olen itse trampoliini,

hyppään, taivun, taitun, pyörin. Ihastut kai liikkeisiini!

Pompin varmaan aamuun asti, taitolaji tämä on.

Yö näin kuluu rattoisasti. Tiikeri oon uupumaton!"


Kirjasta: Nalle Puhin Leikkikoulu

Tiikeri, elämäni yksi piriste:

 

Kiinnostuksenkohde -lista:

*A afrikannorsut, afrikka, aishwarya rai, ajatukset, antiikin historia, antiikki, arash, aseet
*B banaani, barokki, bichon frisé, bitcheily :D, BED
*D darknatasha, david eddings, dean koontz, diana gabaldon, divarit, dvd,
*E edward norton, elokuvat, eläinkaupat, englanti, enkelit, euroshopper
*F fantasia, fazer,
*G goldenwolfen,
*H haaveilu, hanskat, hamsterit, harakat, hassuttelu, haukat, henget, homejuusto, hopea, husky, huuhkajat, huumori,
*I ihmissudet, irlanti, ismo alanko, ihmettely,
*J jeremy irons, jugend, jumalat, juoruilu, jyrsijät, järvet, jumala, jumalat,
*K kalevalakorut, kalliot, kalorit, kasvissyönti, kauhu, keijut, keltit, kerubit, keräily, kesä, kirjakaupat, kirjastot, kirjat, kirjeet, kirjoittaminen, kissapedot, kissat, koirat, korpit, korut, korvakorut, kotkat, kreikka, kulti, kylpeminen, kynttilänjalat, kynttilät, kävelyt,
*L lapaset, lastenleffat, laulaminen, leffat, lemmikkieläinkaupat, lemmikkieläinliikkeet, lohikäärmeet, luca turilli, lukeminen, luonto, luonto-ohjelmat, Luupäät (sarjakuvakirja -sarja),
*M maanisuus, magia, masennus, metsät, miettiminen, musiikki, mustikat, mytologia, myytit,
*N naakat, narnia, nauraminen, neljä ruusua, netti, ninni, nolailu, norsut, nukkuminen, nummet,
*O oleskelu, omena, outous,
*P pan-huilu, pantterit, peitepuikko, piltit, pinnit, pinsetit, ponnarit, pusut, puuhuonekalut, pystykorvakoirat, pyöräily, pöllöt,
*R rainbow cookies, rhapsody, risingshadow, ristikot, robert holdstock, robert jordan, robin hobb, rokokoo, romaanit, rooma, rotat, rottinki, runot, ruusut,
*S saksanpaimenkoirat, saksalaiset dekkariohjelmat, sarvipöllöt, seksi, sininen, sipsit, sissi, sisustaminen, skotlanti, sormukset, sturm und drang, sudet, suihku, sukeltelu, suklaa, suomalainen maisema, suutelu,
*T taikuus, talvi, tee, telkkari, terry pratchett, testit, tiikerit, tikru, tolkien, tuhlaaminen, tuikut,
*U unet, uusi-seelanti, uiminen, usko
*V valokuvaaminen, vampyyrit, vanttuut, varikset, vesi, villasukat, vittuilu, voimaeläimet
*Y yrittäminen,
*Ä äiti,