Siis uskaltaako tänne enää kirjoittaakaan? :D No ei, mun blogi, mun jutut.

Viime kerran jälkeen ei olekaan mitään sen isompia sattunut, olen ollut pitkälti poikamiestyttönä puolet kuusta, miehellä oli lomaa ja pekkasia ja halusi viettää ne mökillä, minä en siellä vielä viihdy vikkoja, kun ei peseytymään pääse. Mutta sekin asia etenee, nyt on jo lähisuo kaivettu auki ja lampi alkanee muodostua pikkuhiljaa :) Sauna siivotaan ja lattia suojamaalataan jossain vaiheessa keväällä.


Kuvaa mökin lähitienoilta miehen kuvaamana. Perussuomalaista maisemaa, metsää, peltoa, metsää, peltoa. Ja ylläri: lunta.

Rottalaiset alkavat olla jo vanhoja poikia, Castro on nyt ollut jonkin aikaa aivan väsy mies. Varaan ajan lääkärille lopetukseen heti kun saan sieltä jonkun kiinni. Ei viitsisi antaa pienen olla noin. Kun ei se mitään rotan elämää ole, vaivalloinen ja väsynyt könyäminen. Äkkiä ne pienet vanhenee, ihan päivissä. Fidel on vielä pirteä kuin peipponen, ihan samanlainen sählä kuin aina :D Tosin vanhuus näkyy siinäkin, sille on tullut kasvain kaulaan, tai jokin patti siellä on. Vielä se ei ainakaan pojan menoa haittaa, joten en ala turhaan varaamaan lääkäriä, ei rottia muutenkaan tykätä nukuttaa, eikä ainakaan noin vanhaa yksilöä. Niin kauan kuin jaksaa painaa niin saa mennä :) Mutta Castrolle pitää sanoa piakkoin hyvästit. :´( Pikkuinen murulaiseni.

Työelämävalmennukseen on uusi paikka tiedossa, itseasiassa oli jo edellisestä lopettaessa, mutta en maininnut asiasta koska se ei ala vielä heti. Ehkäpä jo ensi kuun alkupuolella tai ainakin keskipaikkeilla :) Mukava ja monipuolinen työ luvassa :)

Suru-uutisiakin on ollut, eräs tuttavan vaimo kuoli muutama viikko sitten syöpään ja viime viikonloppuna miehen metsästyskaveri, jo vanhempi mies, sai sydänkohtauksen. Hautajaiset tiedossa. :( Itsekin tunsin miehen ja vaimonsa sekä muuta perhettä, ovat lähimmät naapurit mökin liepeillä, asuvat siis ihan siellä. Ei oikein haluaisi uskoa todeksi. :(

Mutta pirteämpiin uutisiin.......

Isällä on 70 -vuotispäivät ensi kuun alkupuolella, silloin täytyy mennä kahvittelemaan. Pitää järjestää niin että pääsee myös haudalle käymään.
Mietin tuossa yksi päivä kuinka muistan että kirjoitin joskus päiväkirjaan nuorempana kuinka vihaan isää. Ei sillä että vieläkään hyväksyisin hänen kaikkia tekojaan, mutta olen oppinut tajuamaan että äidillä oli suuri vaikutus isän käyttäytymiseen.
Olemme suorastaan lähentyneet isän kanssa tämän hieman yli puolen vuoden aikana, joka äidin kuolemasta on kulunut. Hullumaista, jotenkin.

Mutta tänään ainakin tapahtuu mukavia! Saamme arvovieraan! Miehen siskot lähtevät perheensä kanssa lomalle sukulaisiin ja heidän kissansa Milla saapuu meille hoitoon! <3 Joku saattaa muistaa että neiti on ollut meillä aiemminkin, tosin kovin paljon pienempänä. Ja nuorempana, mutta ennen kaikkea pienempänä..... :D Mutta vaikka kissaneiti muuten on kasvanut ja muuttunut suorastaan ihan erinäköiseksi(kokoiseksi) kuin pienenä, niin häntä on yhä sama hassu venkura... :D
Jej, odotan innolla että pääsen palluttamaan neidin littanaksi... :D Tosin voipi olla että joudun ensin käyttämään kovia otteita suihkupullon muodossa, ettei neiti aiheuttaisi poikalaisilleni slaagia pomppaamalla häkin päälle... Huh huijaa.

Nyt pitäisi mennä imuroimaan ja itseasiassa pitäisi ehtiä mennä katsomaan jostain hautajaisvaatteitakin ja alkaa siirtelemään hajoavia esineitä turvaan kissaneidin tieltä..... :D