Meillä on ollut koko päivän vesi poikki, kun joku putki on mennyt rikki. Onneksi ehdin käymään aamulla suihkussa rauhassa sekä ottamaan vedenkeittimeen vettä, ennen kuin aloin huomailemaan, että vettä tulee aika hissulleen ja että kuuluu kummallisia ääniä...
Kun lähdin ulos niin olikin kiinnitetty lappu ilmotustauluun että joku putki siis halkirikkipoikki (juuri kun tänne ollaan suunnittelemassa putkiremonttia, oisko kantsinu tehdä JO?) ja koettavat saada jostain varavettä tms. Nyt tulee jo jonkinmoista vettä mutta veskipytyn vesi on hirveän ruskean keltaista. :D Kun saisivat toimimaan tämän illan aikana.

Mulla on vilu. Pitää keksiä jostain villapaitaa kun Bobin pissi eilen yhden päälle ja nyt kaikki on pesussa.. Tai odottamassa pesua, kun ei nyt varmaan uskalla laittaa konetta päälle. Ei, ellei halua sitä ihanaa ruskean ja keltaisen sävyttämää liejua pyykkejään pesemään...... :D Nami!
Onneksi on vielä varmaan mukillinen vettä keittimessä että saa lämmintä juotavaa. Mies raukka ei ole saanut kahvia koko päivänä, kun aamulla oli hampulääkäri ja ennen ei saanut nauttia mitään ja jälkeen nyt sitten ei oikein ole voinut. Ressu.

Pitää koettaa soitella kotio ja kerjäillä rahnua, jos siellä on.. En tiedä onko äiti nyt hakenut isän eläkkeellä niitä laseja... Päivällä yritin soittaa äidille, mutta sainkin diipadaapailla isän kanssa jotain kymmenen minuuttia... Yh. Kännissä se jaksaa jutella. Ensin se tosin huusi ja haki äitiä viis minuuttia, kun äiti oli vissiin hävinnyt naapuriin sillä aikaa kun isä oli parvekkeella... :D
Tartteis nyt saaha rahnaa taas lääkkeisiin, e-pilsutkin loppuu. Murh. Ja mies voi huomenna kysyä taas että "ai mikä tili?" Huoh. No, ei nyt sitä taas valiteta.

Otin äsken ajankulukseni kuvia siitä Elloksen raitapaidasta kun Saoka vissiin silloin joskus toivoili kuvaa siitä jonkun muun kuin hernekeppimallin päällä... No, en nyt tiedä kumpi on nautittavampaa katseltavaa, minä vai hernekeppi, mutta tässä niitä kuvia on... Suokaa anteeksi kuvanlaatu, kädet on jääkalikoita, ei niillä kuvia oteta.

Sideways
1029267.jpg

Bad_face_day
1029265.jpg

1029268.jpg
Mun silmät! Mitä niille tapahtui?! XD Ehkä toi kurpitsakuva ois riittäny! :D