Joo. No oli pakko ostaa nämä kengät, olivat senverran kivat jalassa, siis tuntuivat ja näyttivät hyviltä. Sekä olivat ihan kivat kävelläkin! Loistavaa. Ja olivat vain 50e, josta sain jopa 0,10e takaisin! (niin kuin kauppamiehet sanoo; kun annat 5e niin saat vielä 10s takaisin! :D)
Ja minullahan ei ole muita syys-/talvikenkiä kuin ne ruskeat korkeakorkoiset, enkä aio niillä klopotella aamuisin töihin kun olen ihan tokkurassa.... :D
Ja äidin mustat nahkakengät olis muuten kivat noin ulkonäöltä, mutta kun joudun pitämään hakaneuloja niissä että vetoketju pysyisi kiinni.... Eh..

Mutta, näissä vaatteissa lähdin ostoksille (oli toki takki mukana, sateen varalta, onneksi säästyin):
868132.jpg
Ja uudet kultaiset perhoskorvikset tietysti tuolla lattapehkon alla.  (huomatkaa taiteellinen taustan esineiden sijoittelu..... XP.. Koska tuo kone häipyy tuosta?)

Ja jos olette unohtaneet naamani, niin tässä se taas on:
868133.jpg
Onpas se pyöriä :D

868109.jpg
Seppälästä nappasin alella 0,95e tämän vihreän luomivärin, on aika paljon sävyyn sen uuden paitani kanssa. Sitäpaitsi vihreä sopii ruskean kanssa (villapaitaa löytyy, takki on....).

868105.jpg

868107.jpg
Ensimmäisessä kuvassa on salama, jotenkin se versio toi kengät paremmin esiin. Alakuvassa on sitten jo oikeat sävyt. Hmph, kenkiin jäi jotain roskia, tsaijai.
Tuollaiset ohuet korot olivat juuri hakusessa! Toinen vaihtoehto oli että korkoa olisi ollut ihan itsipitsi enemmän. Mutta nämä veivät sydämeni! Eivätkä näytä pöllömmiltä caprien kanssa... :D Sitäpä kannattaakin vertailla juuri nyt, kun on talvi tulossa ja pitkien housujen aika... :D

Mutta näin. :)

Saa nähdä mitä mies sanoo. Antoi se kyllä luvan ostaa, kun soitin ja sanoin mitä löysin... Noooooh....

758986.jpg