Ensin H&M
795018.jpg
Ihanan pirteä raidallinen paita jossa kauniit hihat, perhoshihoiksi näitä kai kutsutaan. Mies kerran kysyi, kun katsottiin Sinkkuelämää, että miksi minä en pidä mitään pirtsakoita paitoja (ai?) ja ajattelin että josko tämä hiukan täyttäisi sitä tyhjiötä(?).

795021.jpg
Punakiviset korvikset, sopivat hyvin ylläolevan paidan kaveriksi.

795016.jpg
Ihanaihanaihana norsuriipus, pitkällä ketjulla. <3 Ihana.

Sitten Kappahl
795020.jpg
Ihana vihreä paita napeilla. Kuva hieman vääristää väriä. Tosi suloinen. Näitä oli myös keltaisina, jonka olisin halunnut ehkä hieman enemmän, mutta keltaisia oli vähemmän eikä oikeaa kokoa ollut. Onneksi vihreäkin oli näin ihana.

Sitten Lindex
795015.jpg
Kahdet legginssit, toiset perusmustat ja toiset alelaarista, tumman siniset ja lahkeissa mustat rusetit. Ja alepikkarit, tosi suloiset! :)

Ja lopuksi ah niin ihana Glitter
795022.jpg
Nämä oli ihan kertakaikkisen pakko ostaa! <3<3<3 Lööv. Sopii muuten hyvin vihreään paitaan. Rakastan pöllöjä ja huuhkajia. Ehkäpä siksi että edesmennyt Ninnikisuliini muistutti pöllöä vetäessään korvat luimuun. Tui! Myös MTV3:sen pöllönsilmä ja koko pöllölogo on minun ja miehen ihastuksen kohde. Meillä on pikkuinen pöllönpoikanen autossa roikkumassa maskottina! Ihan aito MTV3:n pikkupöllö! <3<3

Tätä oli myös kaulaketjuna, ihana hopeinen pitkä ketju ja iso hopeinen samanlainen pöllö, se on toinen niistä koruista jonka mies voisi suostua ostamaan. :)
Toinen oli ihana mustan pantterin pää, suu auki, silminä jokin timantti, hopeisessa ketjussa. Ihana. Ninni oli melkein kokonaan musta, joten se oli myös minun pikkupantterini. <3

Ps. Kuulin juuri että mies oli ostanut minulle metsästysmuseosta tms. susi t-paidan! Iiks, kiitos, pus!