Jopas jopas. Taas on aika mennyt eteenpäin viime kirjoituksesta. On tässä kaikenlaista ollut, mutta pääasiassa olen ollut aivan naattipoikkikuitti tässä pari viikkoa (varsinkin tämän viikon, jee 6 työpäivää). Jaksanut mitään. Töissä vaan käynyt. Tosin onneksi on pientä piristystä tuonut että siellä töissä on kaikkea kivaa turhaa roinaa ja askarteluhärpäkettä joita on tullut osteltua... :D Iltaisin olen jaksanut sen verran että olen hiukan hamaillut! Mullahan on ollut noita normikokoisia midihamoja ja nyt ostin minihamoja :D Sekä pinsetit....


Kuvassa minipaketin päällä midihama. Vähän eroa.. Aika tuhertaminen pinsettien kanssa, pitää sanoa... :D Mutta kivaa.

Jouluaiheita on kokeiltu muutamia, samoin talvisia sekä sitten paria muuta uutta mallia :


Pingviini ja hiutaleet. Näistä voisi tehdä sellaisen roikkukoristeen. Lankaa vaan.


Pari minienkeliä.


Minikallokissa ja -kallokoira. Musta hirmusöpöjä.


Kallokoiran pää, tästä tein rintakorun. Normihamaa.


Normihamoista noppa. Tämä päätyi riipukseksi.

Yhtä arki-iltaa piristi seuraava roskaposti:


God bless me indeed! LOL.

Lunta on tullut niin että polviin asti on saanut kahlata hangessa. Muutamaan kertaan on tullut bussiakin odoteltua semmoiset puolen tunnin satsit kun lumi on saanut aikaan pientä liikenteen kaaostumista.. Hei, me ollaan suomessa, miksi meillä on kaaosta? Haloo, se lumi tulee joka vuosi..

Aura Street Market:kin oli tuossa joku viikonloppu, oliko se viimeviikonloppuna? Ajantaju on tyystin hukassa...
Desthea oli siellä myymässä ja menin sunnuntaiksi jelppimään. Onnistuin olemaan törsäämättä enempää kuin yhteen koruun... Arvaatteko aiheen? Siellä olisi ollut pöllöä jos jonkinlaista sekä myös norsuja! Apua, mikä paikka! Onneksi oli käteisvarat rajoitettuna :D Yono:n pöydästä ostin sitten olikos se kookygemsin pöllöriipuksen, tuollainen laserleikattu malli:


Ihkuihana, vaikka tässä näkyykin hieman huonosti.. <3

Maltoin olla ostamatta PisamaDesignin pöydän tyhjäksi näistä http://www.pisamadesign.com/kierratystuotteet.html
Apua, pussukkaa ja tyynynpäällistä ja ties mitä.. Mutta vielä minä tuommoiset itselle hankin.. Juu...

Jouluun en ole juuri ehtinyt enkä jaksanut panostaa, osaksi on saanut yliannostuksen kaikenlaisista koristeista töissä, niitä kun on siellä pilvin pimein.. Tähän asti olen välttynyt ostamasta muuta kuin yhden koristeen, ulko-oveen tällaisen tähden:


Oikeasti hieman enemmän violettiin vivahtava.. Ylläri :D

Tänään orientoiduin niin paljon, että imuroin ja pyyhin lattiat sekä huuhtaisin vessaa. Vielä vois pyyhkiä nuo senttiset pölykerrokset pois... :D Sain jopa laitettua kynttelikönkin keittiöön. Wow.

Eilen muuten Destheakin kävi illalla istumassa teellä pitkästä aikaa ja olikin siinä sitten muutaman tunnin. Taidettiin lopussa olla kummatkin aika väsyneitä kun hihiteltiin vähän kaikelle.. Desthea lähti siinä puoli kahdentoista aikaan ja minä painuin pehkuihin. :D Vaihdettiin taas tavaroita keskenämme, Desthea toi minulle muutaman ihanuuden ja minä olin ostanut joululahjan tapaista. Sekä vaihdettiin yhteishuoltajuuslapsia: punainen pöllöriipus ja hopeinen sormus lähtivät Desthealle vieraiksi ja minä sain aivan ihkuihanan pöllökorun vastineeksi, apua unohdin ottaa siitä kuvan.. No ensi postaukseen. Älyttömän söpö! <3

Lisäksi sain kolme pöllökoristetta sekä norsuriipuksen/koristeen:


Ihania <3 Tämän tyylisiä ei minulla vielä olekaan :)


Sitten tämä söpö kovia kokenut norsu. Joku on vähän isommalla norsupyssyllä vissiin pamauttanut ressua :D No nyt se on turvassa!

No huh, tulipas taas sepustusta! Tai ainakin kuvia. Ja aika sekalaista meininkiä.. No.. Ja ne Dressing Mimian kuvatkin on laittamatta. No jaa.. :D

Huomenna on itsenäisyyspäivä ja mennään Raumalle siskon likan synttärikahveille sekä äidin haudalle. Siis jos keli ei ole aivan kamala, kuten on luvattu. Katsotaan.

Nyt menen joko pyyhkimään pölyt tai sitten paistamaan pipareita! Kyllä, ikinä en ole yksin ennen sellaisia tehnyt, mutta nyt ostin oikein muotin ja taikinaa! Wow. Laitan kuvia tuotoksista myöhemmin :D