Minä olen tainnut kyllä olla ihan hoopo koko viikon. :D Haikaillut vaan miestä ja päivät on olleet muka niiiiin pitkiä. Mutta huomenna on jo perjantai! Ja mies tulee kuulemma lauantai-illalla jossain välissä kotiin. Se viikko todella meni nopsaan.
Tänään mies sai taas soiteltua, kiva :) Saalista ei kuulemma ole tullut lisää, mutta ainakin musta tuo tirppa oli tosi hyvä saalis. Mutta kai se olisi kivaa saada joka päivä jotain, tietty.

Tällä viikolla on sentään sen verran plussaa, että olen pyöräillyt edes hiukan... Tai no se yksi kerta oli viime sunnuntai, se "iso" lenkki, mutta lasketaan nyt täksi viikoksi sekin. Tosin on kyllä tullut syötyä ihan järkyttävästi mässyä myös, että ei siinä pari pyörälenkkiä hetkauta mittaria mihinkään.. Mutta kuitenkin!
Onneksi on tullut syötyä kummiskin jotain ruoan tapastakin. :D

Bobinski on tykännyt tästä viikosta varmaan, kun on saanut olla rauhassa emännän kanssa. Ollaan vietetty pallutushetkiä :). Toinen makaa vetelänä sylkyssä kun mie paijaan. Tui. Ja välillä haukottelee ja venyttelee nautinnollisesti. Hassu poika. Miun bobinmuru.

Mutta nyt tää viettää vapaailtaa vielä, ja valmistautuu huomiseen urakkaan... Plääh.

902250.jpg Why don´t we have a maid?

Ps. Tänään satoi rakeita! :O