Eli edellisen postauksen kyselymeemin Kermakisun ja Anuradhan kysymysten vastaukset. Kysymyksiä saa yhä esittää!

Kermis:
1. Minkä väriset ovat suosikkikenkäsi? Tällä hetkellä ruskeat. Minullahan on juuri nyt enemmän pakkaskenkiä samaan aikaan kuin koskaan ennen. (Toivottavasti kesäkenkien kanssa käy samoin ensi kesänä) Suosikit ovat ne täälläkin esittelemäni ihanat ensimmäiset korkeakorkoiset kenkäni. :)
2. Jos saisit valita 500 eurolla vaatteita jostakin kaupasta, minkä valitsisit? Tämä on vaikea. Sillä voisin mennä Indiskaan, mutta sieltä en ostaisi kuitenkaan koko rahalla (ehkä just ja just satasella) vaatteita, vaan rahat menisivät koruihin ja esineisiin. Luulen että menisin joko Lindexille tai Seppälään, ne ovat vakiovaatekauppani. Nyt tiedän: Käyn ensin jokaisessa kaupassa katsomassa mistä löytyy eniten kivoja vaatteita, eli missä saisin parhaiten kulutettua nuo rahat. Tietty joku voisi yllättää minut ja viedä johonkin ihan uuteen kauppaan ja ostaa sitten uuden garderoopin meikäläiselle. :)
3. Mistä tapahtumasta olet ottanut eniten valo-/digikuvia? Minä en juuri ole ottanut kuvia koskaan keikoilla tms. koska digikamera on meillä ollut vasta hiukan yli vuoden tms. ja vanha kamerani on ihan surkea. Eniten kuvia minulla on luonnosta, tällä digikameralla otettuna.
4. Mikä on suosikkisuklaasi? Siis kysymyshän on ihan väärin esitetty! Sen pitäisi olla joko a) Mitkä ovat suosikkisuklaasi tai b) helpompi versio Mistä suklaasta et pidä? Tuohon voisin vastata helpommin... Fazerin marjasuklaahärdelli ei ollut kovin hyvää, samoin en pidä pähkinäsuklaista tms. joissa on jotain klomppeja sisällä. Poikkeus ovat mariannesuklaalevy ja Euroshopperin pähkinäsuklaalevy, en tiedä mistä johtuu että siinä voin syödä pähkinällistä.... Ennen en pitänyt suklaakonvehdeista joissa on esim. likööriä tms. mutta nykyään nekin menevät. Yksi ikiiki-inhokki suklaassa on konvehdit tms. joissa on kahvia! Niitä en syö edes maksusta.
5. Mikä on kotipaikkakuntasi kuuluisin nähtävyys? Raumallahan on Unescon maailmanperintökohteita parikin, kuuluisin taitaa olla se Vanha Rauma :)
Heh heh, Raision kuuluisin nähtävyys taitaa olla tuo "tähtitaivas" tuossa "pääkadun" yllä. Siis suunnittelija on iskenyt sinne sikinsokin valoja risteilemään. Illalla homma on ihan hienon näköinen mutta päivällä se voi herättää kummeksuntaa. Yksi nähtävyys täällä ovat myös perin oudosti toimivat risteysvalot.... :D
6. Onko sinulla joku suosikki, jonka yleensä tilaat ravintolassa pääruuaksi? En ole käynyt ravintolassa varmaan kuin kaksi kertaa elämässäni. Nekin kerrat ovat olleet juuri ja juuri luokiteltaviksi ravintoiloiksi. Minulle ravintola on Mäkkäri tai Hesburger. Eli vastaan sitten vaikka Hesen kasvisrouheisateria. :D

Anuradha:
1. Minkä kokoinen on kengännumerosi? 39 yleensä, mutta joskus 40. Esim. noissa suosikkikengissäni on koko 40.
2. Jos saisit 1000 euroa, mitä tekisit? Menisin Indiskaan :D Ostamaan pari huonekalua.
3. VALITSE: Poikatyttö, punkkari, hippi VAI prinsessa? Olen pienenä ollut poikatyttö. Punkkaria minusta ei saa millään (hekotusta), wannabeehippi olen aina sydämessäni. Prinsessa on kai tällä hetkellä sopivin vaihtoehto, koska olen heräämässä tyttömäisyyteen. Ja sitäpaitsi rakasappiukko on minua mokomaksi haukkunut, joten... Mikäpäs siinä, kyllä prinsessana olo on mukavaa, onhan Krissekin. :)
4. Mikä on lempilehtesi/magasine? Ristikkolehdet. :) Olen ristikkoaddikti. Mutta muutoin luen mielelläni sisustuslehtiä ja silloin tällöin naistenlehtiä. Uusi löytöni on Brittiläinen Glamour. Englanniksi siis. :)
5. LempiTVohjelmasi? Eläinohjelmat, CSI (kaikki paitsi NY), saksalaiset poliisisarjat, Pako, sisustusohjelmat (INNO), muuttumisohjelmat (Nuorennusleikkaus).
6. Mikä on lempi-ilmastosi? Sanotaan että ihan mikä muu tahansa paitsi tämä mikä meillä nyt on... Sellainen jossa on kunnon kesä ja kunnon talvi. Kiitos. :D

346320.jpg Kauniskaunis <3

Nyt menen alakertaan varastoon penkomaan josko pliiiiiiiiis löytäisinkin sittenkin sen askelmittarini sieltä.

Huomenna on psykologiaika pitkästä aikaa. Sinne aamulla. Työkkäriin pitää soittaa. Soitin jo tänään mutta hommasta ei oikein tullut mitään, hyvä että sain työnhaun uusittua... -_-

Kirjastoon on mentävä, tänään oli viimeinen eräpäivä, perkulevie! No, onneksi on lainassa vaan 4 kirjaa ja perintämaksu on nykyään ihan minimaalinen, kiitos!
Lainaan kirjastosta, jos löytyy, sen Sokeripommi -kirjan.