Tai oikeastaan ihan koko päivä. :)
Ukkokulta tosiaan eilen jo läksi sinne mehtään, tänään soitti että on vielä seuraavankin yön, uusivat huomenaamulla hanhestuksen. Tänäänkin oli saalista saatu, olikos ne merihanhia ja jotain muita semmoisia.. Niistä tiedä. Nättejä lintuja joka tapauksessa : /
No, kunhan sitten tekee niille jotain, etteivät jää vanumaan pakkaseen turhanpäiten.

Huomenna pitäisi mennä sinne vanhusten luo, äidillä oli torstaina syntymäpäivä ja lupasin viikonloppuna käydä. Tosin mies tämän jo autuaasti (ei ihme) unohti kun ilmoitteli toisesta mehtäpäivästä. Mutta lupasi edelleen tulla, menee vaan vähän myöhemmäksi ehkä.

Mies jotenkin taitaa olla vähän mustiskin, kun ei minua niin hirveästi vaivaa se että se on siellä mettässä, yötäkin. Ei se vaivaakaan. Saan olla rauhassa ja puuhata mitä tykkään ja olla vaikka likaisena koko päivän :D

Piti meidän tänään mennä kavereitakin tapaamaan, mutta olkoot, nyhrään mieluummin nukkista ja olen rattopoikieni kanssa, myönnän, olen niin antisosiaalinen!
Mutta sain sosiaalia eilen, kun olin ensin Turussa kaupungilla, mitä en ole pitkään aikaan tehnyt ja sitten illalla Tiia kävi ja meillä oli hauskaa :)

Nyt palaan joko takaisin minimaailmaan tai sitten väistelen jotenkin muuten tiskausvelvollisuuttani........

Mutta vielä pari ihanaa juttua esittelyyn:

1846552.jpg
Tiina Tiger - rintakoru

1846548.jpg
DuffyDeer - sormus

1846551.jpg
Fanny Fox -korvikset

1846563.jpg
Toby Calf - riipus

plus muita löytää Titimadamesta.