Tänään on taas lähetelty työhakemuksia sinne ja tänne ja vähän tuonnekin. Kaikkein ärsyttävintä siinä puuhassa on se, että joka paikkaa varten täytyy sitä perushakemusta muokata hiukan, vaihtaa hakemansa paikan nimeä tms. Ja jos hakemus on netissä täytettävää sorttia, joutuu sinne kirjaamaan kaiken uudelleen ylös.. En ymmärrä miksi sitten vielä jossain annetaan mahdollisuus kaiken sen täyttelyn jälkeen vielä ladata se alkuperäinen hakemus siihen samaan syssyyn....? Argh.

Suurta toivoa kohdistuupi lähikauppaamme S-markettiin, joka hakee kesätyöntekijöitä kassoiksi. SINNE! MINÄ! MINÄ! HUHUU! Laitoin netitse hakemuksen ja menen vielä hillumaan sinne paikan päälle.

Kävin hiukan kaupungilla ja eksyin Tiimariin.. Mitäs on suoraan vastapäätä ruokakauppaa....
395941.jpg Nyt on pikkuinen rasia koruille ja pompuloille sekä niille meikkijutuille joita ei kanneta pikkuisessa Hello Kitty -pussukassani joka päivä.  Kynsilakkoja pitää joskus ostaa jotain kivaa väriä. Ja vaikka huulipunaa.
395942.jpg Sitten lähti mukaan tarjouksessa olleet (olikos 0,33 vai 0,35€ kpl) puisen näköiset tuikkukipat. Valitan huonoa kuvaa : /

Siskonkin kanssa puheltiin tänään puhelimessa. Aika harvoin sitä tehdään.. Huomenna sitten nähdään siellä valatilaisuudessa. Velikin tulee sinne ehkä. Sukukokous. :D Katsotaan saadaanko esiteltyä vaikka miehen kummit ja miun sisarukset keskenään. Ovat aika paljon samaa ikäluokkaa noin, ja on samanikäisiä lapsiakin suurinpiirtein.

Äiti ei kuulemma nyt sitten voikaan tulla. Ei sen puoleen, parempi että itse perui, en oikein olisi itse osannut varmaan kauniisti selittää, ettei me aleta tekemään mitään lenkkiä että ensin raumalle n. 90km, sieltä säkylään jotain 50km ja takaisin raumalle sama 50km ja vielä sieltä kotiin tänne 90 km... Aikamoinen reissu olisi tullut. 300 kilsaa.. Sillähän pääsis jo aika pitkälle noin niin kuin vaikka yhteen suuntaan. :D

Nyt menen vähän syömään. Ja miettimään mitä huomenna päälle.. Tekis mieli mennä korkeakorkoisissa, mutta onko siinä mieltä?

344804.jpg