Jej, saatiin olkkariin ihan oikea kattolamppu. Kun nyt ollaan semmoset pari vuotta tosiaan oltu jalkalampun varassa, mikä ei kyllä ole mikään paha juttu, sillä kyseinen lamppu on todella hyvä. Mutta kuitenkin nyt sitten saatiin tuo lamppu tuolta miehen isovanhempien talosta, niiden entisten vuokralaisten sinne jättämä, jostain kumman syystä. Tuo on tosi nätti ja kuin luotu meidän olkkariin. :)

1262923.jpg

Kääks ja kohta menee 50 000 kävijän raja rikki täällä, huiks! Onkohan muuten mahtanut joku vuosipäiväkin pamahtaa ohi ilman huomaamista.. pakko tsekata heti... juuh, onneksi ei mitään tasalukuvuosia, puolitoista vuotta vaan tässä tienoilla ollaan nyt bloggailtu. :) Pitänee kaiketi järjestää jossain vaiheessa joku arvonta tai ainaskin luvata palkintoa henkilölle joka tuon 50 000 kävijän luvun itsellensä bongaa! Mutta tosiaan palkinto ei ole missään tiedossa ja saattaa kestää hetken ennen kuin sellaisen pystyn lähettelemään. Mutta jos ponkailet tuon summan jossain vaiheessa niin hihkaise ihmeessä! Muutoin pitää sitten järkkäillä joku muu kisa tms. :)

Ja viikonloppu on taas kohta ihan ohi, olen sentään saanut toimeksi sen verran että tein eilen sapuskat ja vein roskat jotka on lojuneet eteisessä ainaskin viikon (semmonen vivahdeikas ödööri alkaa pusseista nousta aina tässä vaiheessa...) ja pesin kaksi koneellista pyykkiä... Huoh ja kai se on pakko tiskatakin. Jos sais ton yhden edes puolet tiskaamaan niin olis pop... Hmh.