Kyllä nyt passaa! On puhdas kämppä, kaikki paikat on puleerattu ja akuankat ja muut lehdet heivattu vessasta veke (tosin ne ilmestyy sinne uudelleen alkaen huomisehtoosta) ja paikkoja siistitty. Roskat on viety. Huomenna jos veis vielä lehtiä roskiin ja vaihtas Bobinin purut.
Ja mie olen kanssa putsi. Aah. Ja karvaton. :D Dääm. Olikin virkistävää kun jalat rehotti viikon verran melkein miun niitä häiritsemättä :D Nyt alko jo itselläkin olla olo kun apinanaisella joten olikin hyvä aika ajaa pois. Joululahjaksi ostan itselleni veronpalautuksesta epilaattorin. Varmasti.

Kerroinko muuten, että tilattiin minulle Osuuspankin tarjoama Plussa-ominaisuus miun Visa Electroniin? No se uusi kortti tuli tuossa, olikos keskiviikkona. Ai että olikin nätti! Sai valita omaan makuun kuvan valikoimasta. Miulla on jotain nättejä kukkia :)
Ja tänään sain kysyttyä, että mitenkäs käteisellä maksu... Eli mietin että mitäs nyt, että onko aina pakko ostaa kortilla, että ei se kyllä mulla onnistu kun tilillä on niin harvon rahaa :D, mutta kuulemma voi ihan käteisellä ostaessa vilauttaa Electronia kuin normaalia Plussakorttia. Ok.
Ja oliko niin, että tämän vuoden saa vielä tuplapisteetkin? Taisi olla. Jej!
Ja tuli Lahjasetelejä 30 euron arvosta (10e per seteli). Pitää houkutella mies vaikka Kodin Anttilaan ostamaan säilytysvälineitä... Koreja ja jotain... Paha vain, että pitää ostaa 30 eurolla, niin sitten voi käyttää sen yhden kympin.. Hitsi, mie luulin aluksi että nyt on kolmekymppiä ilmasta rahaa, mutta eipä ollutkaan. Dääm. No, kai se noinkin tulee käytettyä. Ruokaan kummiskin.. :D

Ne miehet on siellä viettäneet jotain kulinaristien viikkoa, kuulemma. Minä olin ihan siinä luulossa, että mies oli kaverinsa kanssa siellä kahdestaan (ja että elävät oluella ja makkaralla), mutta mukana olikin yksi miehen kaverin perhetuttu, vanhempi mies, (olin unohtanut, mies joskus mainitsi kyllä) ja lisäksi joku siellä mökillä usein asuva vanhempi mies myös. Ja jompikumpi näistä vanhemmista miehistä on sitten kuulemma oikein etevä tuollaisten luonnon antimien valmistuksessa. Kuulemma on syöty kalaa ja lintua ja kait sitä pupuakin sitten. Ja niissä oloissa jos joku loihtii upeita aterioita, niin hattua nostan. Kun ei siellä ole sähköäkään. Agrekaatti vaan. Eli vissiin on ihan, mitä käsitin, ulkona valmistettu tulella. Mutta sillälaillahan hyvää tuleekin.
Ja on sitä kuulemma nautittu jotain juomapuoltakin siellä... Noh, kunhan ei jää tavaksi. Eikä varmaan jää, kun ei mies juo. Tai no olutta sillä on nyt kulunut ehkä enemmän kuin ennen, mutta ei se koskaan ole kännissä, kaksi olutta illassa on mustakin ihan kohtuullista, joskin niitä kahtakaan ei välttis tarttis juoda. Mutta juokoon nuo kaksi, kun minäkin mässään omia mässyjä, ei voi toiselta kieltää jos ei itsekään pysty lopettamaan. :D

Mutta nyt menen koettamaan saada yhden nukkisjutun jotakuinkin valmiiksi ennen huomista, niin saan raivattua vielä tuon olkkarin pöydänkin.

231769.jpg