Nuuskutan ja räin yhä minkä kerkiän. Nenä on tukossa, mutta sieltä ei tule mitään. Inhottavaa. Perin inhottavaa.
Kuumetta ei ole. Taitaa mennä onneksi ohi tämä. Olikin jo poikkeuksellista, kipeänä, minä! Huh. Rasti seinään.

Ei tarvitsekaan lähteä Kelaan kyselemään rahasta. Tänään tuli selvitykset. Tuo kolmenkympin raha oli kahden päivän saikkariraha, 1. ja 2. päivältä. Mikä on vähän outoa, sillä en periaatteessa ollut ihan alkukuusta saikkarilla...? Ja lääkärikään ei voi takautuvasti merkitä..? Vai onko se eri kun saikkaria jatketaan? Kun minulla loppui se joulukuun viimeiseen päivään ja alkukuusta jossain vaiheessa soitin sille lääkärille.. Voiko silloin jatkaa saikkaria siitä mihin se on jäänyt? Hmh. Eniveis, kunhan eivät tule perimään mitään takaisin. Nyt saan ensi kuun alusta loput rahat tammikuulta ja loppukuusta sitten helmikuun rahat. Se huoli pois.

Talousmarkka hakee Länsikeskukseen avattavaan liikkeeseen myyjiä Turun Sanomissa. Sinne lähtee hakemus, samoin kuin pariin muuhunkin paikkaan. 

Ai niin, Kelasta tuli myös ilmoitus, että saikkarirahan ensisijaisuusaika päättyy toukokuun lopussa. Sitten pitää hakea kuntoutustukea tai työkyvyttömyyseläkettä. Jopsistajoo.
No, katsotaan nyt miten mikäkin menee. Ja toivotaan vaikka jotain kivaa harjoittelupaikkaa tai pliiis ihan oikeaa työpaikkaa.

Nyt lähden tekemään miehelle sapuskaa, jotta ehdin saada sen valmiiksi kun se tulee kotiin... 
Soitti äsken ja valitti stressiä. Voi voi. :(

Sitten suihkuun ja koetetaan saada itseä vähän skarpiksi nuhasta huolimatta.

Ai niin, Harmu on tullut vanhaksi. Se on aika huonossa kunnossa. Tasapaino on mennyt melkein kokonaan rassukalta ja se on yllättävän hellyydenkaipuinen. Voi pientä. Pitää katsoa mitä sen kanssa tehdään.. Nämä hetket tietää tulevan, mutta ei sitä kummiskaan osaa varautua sitten sillä tavalla... ;( Miun pikku Parmumurunen

367306.jpg