Se on taas näpsäkästi mennyt kaksi viikkoa ilman kunnon postausta :D Miljuuna asiaa varmaan unohtunut jo tässä välissä ja saman verran on kuvia odottamassa julkaisua.. Rohkeutta, ystävät!

Olenko edes kertonut, että pääsin sille työkkärin kurssille? Pääsin sille kurssille! :) Se alkaakin jo nyt maanantaina, joten arki, here we come..... :D
Ainoa mikä asiassa inhottaa, on ne aikaiset aamuherätykset. Miksei maailma ole iltaihmisten?

 

Kaikenlaista on ollut menossa, hyvää ja huonoa. Aloitetaan helpoista kerrottavista, miehen isä on ollut raittiina ja hyvätuulisena sairaalareissustaan lähtien. Toivottavasti tämä jatkuu. Ihan varmasti on vaikeaa aikaa, tiedän että on perseestä olla riippuvainen ja sitten joutua olemaan ilman.. Itse kun olen ihan oikeasti mässyriippuvainen niin... eikä tämä ole mitään pilaa. Jouduin olemaan tuossa la-ke ilman mässyä ja voi elämä se oli tuskaa. Asia on koko ajan mielessä, sitä miettii että mistä sitä saisi ja miten elämä on niin tylsää ilman mässyä. Tiedän, sairasta. Nyt minulla on jemmassa hiukan suklaata ja sipsejä ja olo on heti helpompi... (tässä ei oteta huomioon sitä että peiliin katsominen etoo, saati muunlainen oman kropan katsominen...... hmh.) Ongelmainen ihminen minä olen.

Miehellä ja minulla on mennyt ihan ok, mitä nyt tosiaan rahahuolet ovat koko ajan esillä ja laskuja suorastaan tulvii ovista ja ikkunoista. Onneksi alan saamaan kurssista rahaa jossain välissä. Ja veronpalautustakin saan hiukan.
Käytiin miehen kanssa viime viikon torstaina aika vakava keskustelu.. Mies oli jo pitkään katsellut erästä omakotitaloa ja oli nyt sopinut näytön sen viikon lauantaille.. siitä sitten alkoi puhuminen, joka ensin oli puhelimitse oikeammin riitelyä, mutta miehen tullessa kotiin puhuimme sitten asioita halki.. Kerroin etten ole varma haluanko ikinä lapsia tai voinko olla ilman lemmikkejä.. mies puhui omista huolistaan.. Itkettiin ja puhuttiin sitten koko ilta sohvalla. Kumpikaan ei eroa halua, eikä halua etsiä uutta ihmistä. Sanoin miehelle että en halua estää häntä saamasta lapsia, vaikka sitten jonkun muun kanssa. Mies sanoi siihen, ettei tiedä haluaako niitä kenenkään muun kanssa... Kaikkinensa päädyimme sitten silloin illalla siihen, että käy miten käy, niin ystävinä erotaan ja mies sanoikin ettei halua jättää minua pulaan. Katselimme jopa vuokrakämppiä ja laskimme mitä voisin saada tuloja yksin. Seuraava yö oli minulle aika huono, en saanut nukutuksi kunnolla ja itkeskelin vähän väliä. Aamulla olinkin ihan monsterin näköinen. Kummatkin oltiin ihan surkeina. Päivällä mies soitti töistä ja sanoi vain että en saa lähteä mihinkään. Puhuttiin uudelleen asioita perjantaina ja lupasin miettiä lapsiasiaa.. siitä asti on ollut suht normaali tilanne kotosalla.. en tosin tiedä kauanko on sopiva aika miettiä niitä lapsia? Loppuelämä? No ei käy.... katsotaan nyt mihin pää kääntyy. Mies on nyt kuitenkin katsellut taas taloja, se aikaisempi näyttö silloin peruttiin, kun ei tiedetty oikein omaa tilannettamme.

Ja nyt minulla alkaa tuo kurssi, pitää keskittyä siihen ja miettiä oikeasti että alanko vaihtaa alaa vai en.. Joka tapauksessa varmaan pitää aloittaa jonkin alan opinnot, vaikka sitten merkonomin uudelleen. Kai se jokin koulutus olisi pakko olla. Kurssilla toinen haastattelijoistakin sanoi, ettei merkonomikoulutuksessa enää ole niin paljon sitä matemaattista puolta, mikä olisi kyllä ihan pop minun kohdalla.. Pitää miettiä näitä, kurssilla pääsee tutustumaan uusiin aloihin.

Olen tällä viikolla käynyt jonkin verran kuvaamassa ja kävelemässä ulkosalla, on ollut kivan kostea keli, niin on saanut harjoiteltua pisarakuviakin. Piti käyttää tämä viimeinen viikko vapaalla hyödyksi ;)


Pakko laittaa tämäkin kuva, vaikka on aikalailla samanlainen kuin edellinen ;D

Olen tällä viikolla nähnyt ainakin 4 oravaa, ehkä viisikin. On pakko kai muuttaa mielipidettä siitä, että meidän pihakurre olisi aina se sama :D Niitä kun tuntuu alueella olevan ainakin muutama eri yksilö. Tiistaina näin kaksi ja keskiviikkona kaksi, ehkä kolme. Kummatkin parit eri metsiköissä, mutta kuka sanoo, etteivät vaikka olisi samat kurret molemmilla kerroilla.


Kukkuu!

Tiistaina näin ensimmäisen parin, ensin näin tämän kurren, ja sitten sen kaverin, jonka luokse tämä kurre pinkaisikin kyllästyttyään minuun :D


Nämä kukat olivat vielä suht hyvissä voimissa silloin tiistaina, ihan uskomatonta, haloo, kohta on marraskuu.. Ja juu, olen keksinyt mustavalko-vaihtoehdon :D


Tosin kaikkia kuvia ei raaski mustavalkoistaa, on syksyllä vaan niin kivoja värejä ympäriinsä!


Mystinen luola?


Tämän kuvan nappasin keskiviikkona toisessa metsikössä, hauska "opaste", ihan kuin joku olisi laittanut tämän puuhun tarkoituksella, ettei eksyisi.


Olen koettanut etsiskellä kunnon isoa hämähäkin seittiä kauniilla pisarakuvioinnilla, mutta olen tähän mennessä löytänyt vain pieniä verkkoja. En tiedä onko se hyvä vai huono juttu.... :D


Vesipisarakuvat tuottavat edelleen vaikeuksia, alan kohta ajatella ettei vika olekaan minussa vaan kamerassa ;D Onneksi mustavalko-ominaisuudella saa ei niin nätistä kuvasta paljon kivemman :D


Tässä keskiviikon toinen kurre :) Ensin näin vain yhden, kun kuulin ensin kamalan kuivan puun räsähdyksen ja huomasin että orava oli kiivennyt kuivaan puunkäkkyrään ja paniikissa ilmeisesti minusta koetti miettiä miten pääsisi sieltä pois :D Vasta sitten tajusin toisen oravan säksättävän varoitusäänen takaani, se oli tämä kuvan orava. Kun käännyin etsimään lähipuista äänen päästäjää, näin puiden takana maassa vilauksen jotain, jonka oletan olleen vielä kolmas orava. Kuivan puun käkkärän kanssa taisteleva kurre pääsi pinkomaan pakoon, mutta tämä varoittelija laskeutui puusta ja jäi sitten kivelle rapsuttelemaan itseään ensin vasemmalta ja sitten oikealta kyljeltä :D Söpö otus.

Miehellä oli lyhyt työviikko tällä viikolla ja keskiviikkona oli viimeinen työpäivä. Oltiin jo aiemmin puhuttu että mentäisiin mökille torstaina. No, onneksi se sumpliutui minun kohdalla niin, että lähdin jo perjantaina bussilla kotiin. Mökillä ei nyt ollut niin järkkyä kasaa ötököitä, muutama vihreä lentiäinen ja kymmenisen kärpästä, joista muutama kuukahti illan aikana.. Loput sitten olivat puolinukuksissa ja pörräsivät maanisina tai hakkasivat itseään kattolamppua vasten.. On se lampunvalo ihmeellinen juttu..... Kuolleita ötököitä oli mökille mennessä jonkin verran, mutta imuroin heti ensitöikseni kaikki veks. Kävin sängynkin läpi, mutta missasin yhden kärpäsenraadon, joka oli onneksi miehen puolella... :D Hyh.

Muutama kuva tuli sielläkin napsittua perjantaiaamulla, vaikka oli niin utuista ja sateista että.


Jotenkin ärsyttävä kuva, mutta siinä on kuitenkin jotain..


Kukkia löytyi mökkitieltäkin, muutama oli vielä voimissaan. Hassuja. No, pian varmaan tulee jo lumi.

Mutta nyt tämä lopettaa ja saattaa ehkä hetken viipyä vielä nassukirjassa ja painuu sitten pehkuihin.. Vai pitäiskö käyttää vielä huomista vapaata aamua hyväksi ja valvoa? Hmm..