Sain maanantaina aivan ihanan yllätyspaketin postista! Olin ihan hoomoilanen ensin, kun luulin että mies oli saanut joltain unikkokuosisessa kuplamuovipussissa olevan paketin, kun mies on tilaillut ebaysta kaikenlaista ja saanut postitse viimeisen viikon aikana paketteja jostain usasta, saksasta ja englannista... Mutta sitten se mies sanoikin että se on minulle! :)

Ja katsokaas mitä Juulia miulle lähetti!!

Siis iiiiik!! Naama oli varmaan taas kuin Naantalin auringolla, ainakin miehen ilmeestä päätellen.. :D Ihana yllätys! Ja nämähän ei olekaan mitä tahansa pölleröisiä vaan ihan enklannista asti!
Todella söpö paketti, tuo sininen pöllö pääsenee kännykkäkoruksi, jos raaskin ottaa sen jokapäiväiseen käyttöön ja korvikset tulee kulumaan (tai siis toiv. ei :D) käytössä...! Nyt pitäisi ottaa toiset reiät korviin niin voisin pitää renkaita takana ja pöllöjä edessä :D Sopivat niin hyvin yhteen! Tai ehkä ripustan pöllöt nuihin renkaisiin?
Mulla ei ole adjektiiveja kuvaamaan kuinka tämä lähetys piristi mieltä ja kuinka söpöjä nämä on! Iiik!! <3 Kiitos!

Sitten se kuva-arvoitus. Liittyy myös näihin miehen tilaamiin juttuihin (niihin voin palata myöhemmin paremmin..) netistä..

Mikä tämä on?


Tätä tuli postitse rullassa 5 metriä.
Oikein arvaaja saa papukaijamerkin :D