Onnellisesti eilen kymmenen maissa tulin tänne innolla päivittämään... Olin unohtanut että oli se päivitys.
Kamala huomio!
Onneksi voin päivittää takautuvasti, eli tässä eilisen päivän asiat:
_______________________________________________________
Tuntuu että olen tänään ravannut edestakaisin sairaalan ja kodin väliä. x_x
Aamulla oli ensin lääkäriaika 8.50, eli siis raision tapaan joskus puoli tuntia myöhemmin, kuuloni takia siis lääkärille. Oikea korva on mennyt todella huonoksi, en kuule sillä mitään. Lääkäri katseli ja tuumi että normin näköiset, mitä nyt se tuubi/putki on siellä yhä... Joo,o, onhan se laitettukin jo ainaskin 8 vuotta sitten. Yleensä ne lähtee väh. kahdessa vuodessa pois. Miksi lie tämä juminut, sitä ei kukaan tiedä.
Lääkäri sai samalle päivälle kuulotutkimuksen kello yhdeksi. 
Aamullahan kävelin siis siinä reilussa 22 pakkasasteessa ensin sairaalalle, sitten takaisin tullessa hyppäsin bussiin kun olin jäätymässä... Yhdeksi menin bussilla tutkimukseen. Sieltä kävelin takaisin, yhä julmetussa pakkasessa.....
Tutkimuksessa koin taas jotain uutta. Kuulotutkimuksia on tehty mulle monet kerrat, mutta nyt poikkesi hiukan edellisistä.. Ensin otettiin ihan tavallisesti, kuulokkeet korville ja paina nappia kun kuulet piippauksen. Vasen korva oli ihan priima, mutta oikealla en kuullut mitään. Sitten se uusi juttu: vasempaan korvaan laitettiin tulemaan hälyääntä, suhinaa, joka auttoi kuulemaan oikealla korvalla hieman paremmin. Lopuksi vielä ilmajohto-koe, jolla kuulin lähes normaalisti! (Ääni tulee korvan takaa, "äänivekotin" laitetaan siihen korvan taa, luun päälle)
Lopuksi hoitaja selitti tilannetta minulle: vasen korva on normaali, mutta oikea korva hipoo kuurouden rajaa. :( Ihan hirveän kivaa... Sekä hoitaja että lääkäri tuumivat että saattaa olla että putki joka siellä korvassa on, aiheuttaa tuon huonon kuulon. Että sen poistaminen saattaan jo tehdä ihmeitä. Luulen kumminkin että varmaan sinne täytyy laittaa uusi.. Tai mitä ne nykyään sitten tekevätkin. Kuulokojetta minulla ei tulla näkemään ainakaan kahteenkymmeneen vuoteen, oli mikä oli. Onneksi sellaisesta ei ollut puhetta... Lääkäri kirjoittaa lähetteen korvalääkärille. Kahellaan mitä siellä tuumivat... 
Tiesinhän minä etten mitään kuule, mutta ei se silti ole kivaa kuulla (sillä vasemmalla korvalla) että toinen korva on likipitäen kuuro... Pop. 
Kiva kiitti taas geenit. Äidillä sama vika pienestä pitäen, korvatulehduksia ja putkia... Ja nyt sillä on kuulokoje, oikeassa korvassa muuten! Onneksi se sai sen vasta muutama vuosi sitten... Jotain toivoa ehkä mullekin... 

Ja huomenna saa taas mennä samaa reittiä kun on spykoloki. Argh. Sinne menen kyllä bussilla ja tulen poiskin... 

Ja maanantaina pitää sitten mennä taas samaa reittiä, pitää hakea se lääkärin lähete... 

Maanantaina pitää mennä juttelemaan opollekin.. Tai ehkä voisin laittaa mailiakin. 

322420.jpg moon ihan uupunut tästä ravaamisesta :D
__________________________________________________________

Eli tänään spykolooki. Vasta yhdeltä, mutta jouduin silti heräämään tänäänkin luvattoman aikaisin (okei, kahdeksalta) koska 9-12 on vesi pois päältä ja suihkuunhan oli päästävä.

Mies menee tänään taas viemään autoa korjaukseen, en nyt muista mihin tällä kertaa, mutta ainakin autossa on se vika, että se ei aina saa kierroksia, ei tykkää käynnistyä, ja siis kesken vauhdin se voi nykäistä kun kierrokset ei nouse. Samoin se voi sammua ja käynnistyä uudelleen... Autot! Bemarit!
Ihan kuin ei rahanmenoa olisi muutenkin.

Mulle rahaa tulee vasta keskiviikkona. Se runsas kolme ja puoli sataa, vissiin. Viimeinen raha.. Pitää miettiä että mitä hittoja sitä piätisi tehdä...

Ai niin! Hyvä kun muistin, pitää viedä spykolle se lappu joka joskus tuli kelasta, se jossa lukee paljonko enää on saikkarimahdollisuutta..

Paree mennä etsimään sitä lappua heti.

383499.jpg Vuodatus ei suostu lataamaan uusia kuvia galleriaan!

EIKÄ SE PÄIVITÄ UUTTA TEKSTIÄ MINUN NÄKYVIINI BLOGIIN!!!!
Kyllä se etusivulle tuli, mutta miksei suoraan minulle tähän... ööh... Eikä muuten etusivulta klikattuna näy mitään tekstiä, vain peruspohja... MIKSEI TÄMÄ TOIMI?!