Eläinlääkärissä käyty. Bobin oli hieno, urhea ja rohkea mies! Antoi tosi hyvin leikata hampaita, leikattiin samalla kaikkia muitakin hiukan. Vain viimeisen kerran kohdalla se työnsi tassuilla lääkärin kättä vastaan, että ei enää :) Tui. Muutoin ei ollut lääkärillä sanomista pojasta, hiukan laiha murunen on, mutta vanhetessa sitä laihtuu. (minä tosin vaan lihon :D)
Lääkäri suositti ostamaan sellaiset pihdit, että saa sitten itse leikattua, jos vielä alkavat kasvaa vinoon. Kuulemma todennäköistä. Noh, kahellaan, ehkä me onnistutaan siinä itse, onhan tuo 47e vartin käynnistä aika hyvä hinta. Eikö siellä voitaisi ottaa vartista vaikka vain 20e tai 30e? Kyllähän se käyntimaksu voisi olla joku 10e ja siihen sitten lisänä se mitä kulloinkin pitää tehdä. Varsinkin pienten eläinten kohdalla. Ja tällaisten pienten operaatioiden kohdalla. Jos minä olisin yksinäinen opiskelija/työtön, niin ei minulla olisi ollut varaa (ei ole nytkään, meillä molemmillakaan, oikeastaan) mennä.
Mutta nyt on kaikki hyvin, murunen alkaa kotiutua tuohon riippariin nukkumaan, kun ensin on massu täynnä palkintopilttiä:
1006095.jpg Namskis!

Laitan muuten kuvan siitä jo aikaa sitten ostamastani styrokspöllöstä, siitä jonka ostin silloin miehen ollessa siellä lapinreissulla:
1006094.jpg
Se on ihana :) En tiedä uskallanko koittaa maalata sitä. Se on noinkin hyvä.

Mutta nyt poistun, vois mennä taas työnhakuun...