Onpas täällä kiivas kirjoitustahti päällänsä. Ihmiset kerkee ees kommentoimaan kun jo seuraavaa tekstiä pukkaa... ;D

Nyt kun tässä muistan (siis nämä mä muistan, mutta arvatkaas muistanko kaiken mitä mökille pitäs ottaa mukaan huomenna) niin voisin mainita parista juomapoliittisesta asiasta..


Juokaa hei nyt Bonaquaa jos pullovedestä tykkäätte!


Meillä on töissä tuo vapaa juoma-automaatti käytössä, mistä saa teetä, mustaherukkamehua, kahvia ja kaakaota ja ties mitä.. mistä minä yleensä juon sitä kaakaota ja mustaherukkamehua köh.. No nappasin kuitenkin kotiin kokeiluun kaksi teepussia eli Rosehip&Raspberryn ja Forest Fruitsin. Forest Fruits on hyvää, maku maistuu myös maidon kanssa. Voisin ehkä ostaa kotiin, mutta tämä kyllä kelpaa ihan juotavaksi vaikka kahviloissa tms. Rosehip&Raspberry taas oli aivan hirveää.. Väri oli kyllä kaunis vaaleanpunainen ja metka hyvin vaaleanpunainen maidon kanssa.. Mutta en kertakaikkiaan pidä ruusun mausta juomassani, ja tässä ei kyllä raspberry maistunut ollenkaan, tuntui kuin olisin pihan ruusupensaasta käynyt ruusun terälehtiä nyppimässä ja keittänyt niitä vedessä... Hyi. Mutta jos pidät kyseisestä mausta niin siinä tapauksessa suosittelen. Makua piisaa.
Itse taidan kyllä töissä pitäytyä edelleen vakijuomissani, ynnä vedessä.

Olikos se tiistaina kun täällä sateli? Taisi olla. Kävin illalla kaupassa siinä kun huomasin raon jolloin ei satanut.. Tosin ripsotteli sitä nyt hiukan, mutta no jaa. Kyselinkin jo Desthealta, että onko normaalia kun kauppareissun saldona on kamerassa enemmän kuvia kuin ostoskassissa ostoksia? :D Köhm. No tässä teille nyt vain kaksi kuvaa siltä reissulta:


Kaupunki on selkeästi taas panostanut pariin puu/pensaslajiin.. Tuntuu että joka paikassa on valkoista kukkaa :D

Piristyksenä joukossa löytyi tänään puu jossa oli pinkkejä kukkia!


Very pretty, i think.


Osa voikukista on jo puffiintunut. Tajusin vasta myöhemmin että olisin voinut kokeilla ottaa puhalluskuvankin.. No, seuraavalla kerralla ;D


Tämmöinenkin maalaismaisema löytyy alle 2 kilsan päästä keskustasta Raisiossa.

SItten ihan riemu-uutinen: Jess! Ne purkavat tuon kamalan höskän tuosta Raision keskustasta pois! Tarkoitan siis tuota Verotoimiston taloa! Ovat nyt vähän aikaa siinä puuhailleet ja purkutyöt ovat ihan kivassa kuosissa! Tilalle tulee uusi hieno kerrostalo, katutasolle tulee varmaan liiketiloja, hei Desthea hoi, siitä heti varaamaan! :D


Pitkä kolhoosirumilus. Ylätasanteella vielä jokusen kerrosta lisää.


Nämä kuvat google mapsista, seuraavat on omia tämän hetken kuvia:


Tämä on otettu tuon alemman maps kuvan kohdalta jossa menee tuo kävelytie, missä on liikennemerkkikin.


Tämä taas on otettu samalta puoleta tietä, missä mapskuvassa on tuo taempi ylikulun osa.


Ja tässä se taaempi ylikulku tällä hetkellä....

Soronoo ja tervemenoa! Vitsit ihan mahtavaa kun päästään eroon tuostakin. Vielä tässä vieressä oleva surkean lähikapakan valkoinen röttelötalo ja sitten se hirveä tornitalon kolhoosi.. Tai no siinä asuu liikaa populaa että voisi ihan tosta noin purkaa, mutta hyvänen aika, tehkää nyt sille ulkoasulle jotain!

Muttamutta, nyt on mentävä aa aa että jaksaa huomisen töissä ja sitten vielä reissata mökille viikonlopuksi.


Tässä muuten mökille iltapuhdetta, mikäli en vietä kaikkea aikaani kuuraamalla seinien ulkopintoja.... ;D

Öitä kaikille!