Uudesta vuodesta selvitty, eikä maailmanloppu ainakaan tullut vielä.. mutta ehkä se tulee sitten hiukan ennen vuotta 2013?

Meillä oli aika hissunen aattopäivä, illalla minä kävin Desthean avekkina mukavissa vuodenvaihtopirskeissä, josta suuntasin hyvissä ajoin kotiin vaihtamaan vuotta miehen kanssa.

Pirskeissä oli mukavaa, ihan muutenkin, mutta erityisesti tuli eläinkiintiötä täytettyä... Seuraa sarja kuvia, joista kiitos (tai ei :D) Desthealle, älkää naurako niin että putoatte tuolilta :D


Yksi onnistunut mun naama, kaksi epämääräistä hahmoa käpälissä...


Mä sulle lempeni annan.. tai jotain. Ihania nuo nakurotat (haluun!!) ja tuo toinen, ihan kuin meidän Bobin!


*siis mitä nää on, en oo ennen moisia nähny*

Elukoiden ihastelun ja yleisen seurustelun lomassa käytiin juomassa skumpat ja ampumassa parit raketit. Allekirjoittaneen skumppalasi kuvassa.

Sitten vielä pätkäisty otos yhteiskuvasta, en nyt koko lössiä laita tähän, kun en lupaakaan kysynyt, Desthealla ei varmaan ole vastaan sanomista? :D

Sunnuntai meni ollessa, itseasiassa tuli totaalinen bläkout että mitä eilen edes tehtiin.... :D Enkä edes ollut krapulassa! Hmm..

Tänään sen sijaan häärättiin miehen kanssa siivouspuuhissa, mieskin innostui käymään läpi omia kamojaan ja siivosi jopa vaatehuonetta! (rasti seinään) Sillä aikaa kun mies siivosi vaatehuonetta (ja sai sieltä pois heitettävää kokonaisen banaanilaatikollisen verran), riehuin minä häkkivarastossa, josta kuskasin pois ison säkillisen, kaksi isoa muovikassillista ja yhden pienen muovikassillisen verran kamaa pois.. :D Vielä jäi sinne kaksi banaanilaatikkoa pois viemistä odottamaan, sekä yksi nurkka jäi vielä käymättä läpi. Saas nähä mitä sieltä vielä paljastuu... Käytiin myös viemässä kaatopaikalle yksi telkku ja erinäisiä atk-vermeitä.

Tämän jälkeen kun olin jo ihan puhki, soittaa mies asunnonvälittäjälle (vai oliko se toisinpäin) ja sopii että tämä tulee kuvaamaan huomenna kämppää myynti-ilmoitusta varten... KÄÄK! Just kun oltiin pöllyytetty ka tomuutettu täällä... :D Meikä sitten imuroimaan, luuttuamaan lattiaa, pyyhkimään äkkiä hiukan pintoja, hinkaamaan tiskiallasta, siirtämään miljoonaa akuankkalehteä ja pokkaria kaappeihin piiloon...... etc... :D No panic. NO. Lisäksi heivasin kammottavan suihkuverhon vessasta veke ja mies kävi ostamassa uuden Ikeasta, näen sen huomenna, kuulemma musta-harmaa-raidallinen, eli kuultuna just passeli. Ja siis mies kävi Ikeassa iltavuoroon mennessään, tuo sitten aamusta sen verhon kotia ;D

Mutta nyt tää on kyllä aika naatti. Menen just kohta sänkyyn kuorsaamaan, ellen sitten panikoi sitä huomista kuvausta... Miltäköhän sitten tuntuu kun on näyttö??! En halua edes ajatella...

Älkää tekään, vaan ottakaa tukeva asento tuolilla ja nyt todellakin koettakaa olla tippumatta siitä.. teitä on varoitettu!


Ja siis aika selvällä linjalla mentiin niissä pippaloissa. Oikeesti. Tää on vaan mun naama. LOL