Tänään on ollut varsin saamaton ja olematon päivä. Herättiin kahden maissa ja aloitin mässyttömyyteni syömällä lihapiirakoita.. Pop. Sama rata on jatkunut. Mutta siitä en nyt ala marisemaan, sen voin tehdä uudessa blogissani, jonka perustin laihdutuspäätökseni kunniaksi - Laihdutustaisto.

Eilen oli taas vaihteeksi oikea alemmuuskompleksipäivä joka jatkui hiukan tänäänkin. Eilen sain onneksi pidettyä itseni kurissa ja marisin vain itselleni mielessäni. Maha oli ihan giganttinen ja kaikki paikat löllyi ja naama oli inhan rasvainen ja tukkakin muka likainen, vaikka olin ollut juuri suihkussa. Perin huono olo eilen. Johtui siitä että mittailin itseni vihdoin ja viimein, ja tulokset oli ihan hirveitä. Jos ette ole kovin herkkiä, voitte käydä tsekkaamassa ne tuolta laihispuolelta, mutta jos pyörrytte tai saatte huonovointisuuskohtauksen, en ota vastuuta. Riittää kun pitää ottaa vastuu näistä kiloista. huh.

Miehelle repesin tänään kun se käänsi kanavaa päivällä neloselle, josta tuli jokin komedia (ilmeisesti) ja siihen sitten sattui tulemaan juuri kolme jotain tytsykkää hillumaan. Toinen repeily oli kun mies mainitsi MTV3 MAX -kanavan hyvistä ohjelmista. Meillehän sitä kanavaa ei tule! Ei jukolauti, vaikka tulisi miten topgeareja ja muita. EI TULE. Ei ennen kuin saadaan kanava naisille. Se olisi NAISTEN ETUOIKEUS. Sama meille kuin miehillekin, eikö vain ladyt?

Näiden repeämisten jälkeen menin uudelleen sänkyyn lukemaan ja nukahdin, kunnes mies herätti jossain vaiheessa katsomaan Uunoa.
Nyt sitten ei väsytä ollenkaan. Mutta mässyä tekisi mieli. Argh. Yritän tehdä muuta ja unohtaa himoni.

Huomenna on hoidettava se lääkärisoitto ja siihen mahdollisesti liittyvät jutut. Ja käytävä apteekissa.

Mies nousi ylös. Meni nukkumaan kahdeksalta ja aikoi nukkua läpi yön. Kyllä sen nyt sitten tietää. :P Valvoo pitkään ja huomenna olisi mentävä töihin aamuksi.

319538.jpg