Jussi oli ja meni, kaikenkaikkiaan ihan positiivisissa merkeissä, vaikka hieman oli inhottaviakin hetkiä, joihin en nyt lue huussin tyhjennystä. Rakas appiukko esimerkiksi oli yksi tunnelman latistajia, saimme kuulla yhden inhottavan jutun.. Mutta se niistä, en jaksa alkaa edes moisia nyt ajattelemaan.

Minähän menin mökille torstaina, mies jo alkuviikolla. Ekstramökkivieraaksi saimme miehen siskojen Milla -kissan, tuttu prinsessa jo täällä blogissakin :) Pieniä alkukankeuksia neidillä oli sopeutua, ehti mennä hukkaankin jo ennen minun saapumistani.. :D Ja sitten vielä yleensä vieras paikka ja hui hui, parvi! Kyllä se sinne pääsi kiipeämään kun vaan uskaltautui, mutta alas se oppi tulemaan vasta toisena päivänä :D Olikin metkan näköistä, niin jyrkät ne portaat kuitenkin on, melkein tikapuut. Ylhäällä yleensä oli Millan mielestä kivaa, siellä oli suojainen nukkumasoppi meidän sängyn ja katon välissä ja sieltä näki kuikuilla alas mitä ihmiset puuhaili... :)


Väsy tyttö torstai illalla.


Sit kun vähän rentoutui niin oli niiiiin kiva kiehnätä ja hurista!


Ja hyökkäillä! Roars! <3


Valpas tyttö! Tuolla vasemmalla nurkassa patjan takana on pieni tila, siellä neiti piti majaa.

Ihan koko aikaa en vain kuvaillut Millaa, vaan ehdittiin kyllä puuhaillakin mökillä. Tuli imuroitua, pyyhittyä pölyjä, autoin miestä rakentamaan pukuhuoneeseen arkun ja asettelemaan sinne hyllyjä. Lisäksi tyhjensimme huussin, joka oli yllättävän "kivuton" homma ja siistimme huussia muutekin, siellä kun oli kaikenlaista roipetta rakentamisen jäljiltä. On siellä yhä, mutta hiukan siistimmin :D Lisäksi mies vetäisi pihalta muutamat puut maahan, saatiin siistimpää näkymää. Autoin sitten rehaamaan niitä puita vähän sivummalle. Suunniteltiin kanssa grillipaikkaa.

Niin, ja saunottiin me kanssa. Ihan ekaa kertaa kunnolla ihan valmiissa pesutiloissa. Oli oikein koivun oksia ja tervan tuoksua ja kyllä olikin kivaa pitkästä aikaa saunotella. Joka ilta oltiinkin saunassa. :)


Tosi edustava kuva, heh, mutta pienessä tilassa on hankala kuvata. Pukuhuone kun ei ole kovin iso. Tässä kuitenkin miehen tekemä arkku/penkki, jonka kannen saa ylös ja sisälle tavaraa. Ja yksi hyllykin tuossa näkyy.


Toinen puoli pukuhuoneesta. Tuo penkki on ihan valmiina ostettu, samoin peili. Pikkuhylly on itse väsätty :D

Pesuhuoneessa on samanmoinen penkki, vain petsattuna. Ja sielläkin on yksi hylly.


Tässä vilaus saunaa. Jalkanojalla on kuivumassa pesuhuoneen matto. Kiuas on tuolla kuvan ulkopuolella vasemmalla.

Ja ei, seuraavaksi ei seuraa kuvaa meikäläisestä saunan raikkaana :D


Juhannuskukkia ei tarvinnut keräillä tyynyn alle, joten tyydyin vain kuvailemaan... :D


Vanhaa ja kulahtanutta, aijai :)


Korentoja lentelee mökin tienoilla :) Niin kyllä paarmojakin, sekä mehiläisiä/ampiaisia, joista jommat kummat ovat ehtineet aloittaa pesän teon katon harjan lautojen väliin, perskule.. Pitää ottaa selvää miten ne saa häädettyä sieltä pois.

Mökilläkin muuten ehti lukea, olen nyt löytänyt Liza Marklundin. Kaksi kirjaa on jo tullut ahmaistua :)


Ja jossain välissä olen jopa lakannut sormen- että varpaankynnet! Ehtivä yksilö!

Tiistaina ehdin niinkin paljon että kävin kampaajalla. Nyt on uus tukka. Pitää vaan taas oppia elämään lyhyiden hiusten kanssa, oppia laittamaan niitä.
Vitsit, kyllä miehet on sokeita (mikä on kyllä välillä ihan hyvä), itse olin kampaajalta lähtiessäni ihan hoomoilasena, että apua, ihan outo väri ja apua oon suorastaan blondi ja kotiin saapuessani mies sitten tokaisi että "tuohan on ihan saman värinen kun ennen"... Joo... tota.. just... :D Tietääkseni minulla ei ollut ennen hiuksissa pohjavärinä vaaleaa kuparia ja päällä vaaleita raitoja.. Vai oliko?


Omasta lärvistä on sitten hankala ottaa kuvaa. Yleensäkin se on hankalaa ja sitten kun potee kamerakammoa niin otokset onnistuu noin kerran tuhannessa räpsyssä... Nyt sentään keksin katsoa peilin kautta kameran ruudusta miltä naama näyttää niin sain jokseenkin kelpuutettavan ilmeen, tosin tietenkin käteni juuri silloin sitten liikahti ja kuva tärähti.... :p Niinpä niin :D


Ja kyl se hiustenhoito vaan kalliiks tulee, voe elämä.. Kolme purnukkaa ja hintaa oli jotain gaziljoona euroa.. apua.. No... Toivottavasti onnistun oppimaan tuon vahan käytön.....  Ja siis miten niin tulis parempi tulos jos kaikki hoitotuotteet ois samaa merkkiä?? :D

Joopa joo, nyt tämä on ihan puhki kun sai vihdoin ja viimein päkistettyä itsestään tämän postauksen irti, tämä menee teelle. Tai laittamaan kasvonaamion... Lauantaina pitäs olla niiiiin hehkeenä kun on ne kaverin häät. Joopa joo, olen varmaan ainoa alle 30 -vuotias naiseläjä jolla on housut, kaikki muut on hehkeinä ja siroina jossain ihanissa leningeissä. Paree varata mulle pirun iso pala hääkakkua jonka voin vetää kitusiini harmituksen kourissa.... :D

Ai niin, ja jos mun maha ei ala normalisoitua tohon lauantaihin mennessä niin mä kyllä...!! (maanantaista asti enemmän ja vähemmän sekaisin)