Arki rientää niin etten pysy mukana. Hyvä kun tietää onko viikonloppu vai ei. Huomenna pitäisi kaiketi olla juhannus, ai niinkö? No, yksi juhla siinä missä muutkin, taas. Ei ole kovin kummoista keliä luvattu, muistaakseni. Olisi kyllä toisaalta kiva laittaa vaikka hametta päälle, jotain kesäistä.

Olikos se tiistai, kun oli pientä positiivista muutosta arkirytmiin, Tiia kävi kylässä ja poikkeilimme raision isoooon keskustaan kirppikselle ja teelle että leivokselle, kiitoksia vain! :)
Sain myös Tiian aiemmin kirpputorilta löytämän luumunliilan laukun itselleni :)
1659227.jpg
Muikea :)

Hihii, keskustassa oli karaoke, siellä ne ihmiset itseään nolailivat.. Lähinnä nuoriso. Raiskasivat Mombasaa, Poplaulajan vapaapäivää ja niin pois päin. Vaan vilahtipa siellä joku vanhempikin herrasmies laulamassa muinaista tuotantoa... Pakenimme paikalta. :D
Luulisi että tuollaisiin tapahtumiin ei juuri olisi osallistujia, kun ajattelee, että luultavasti suurin osa kuulijoista on SELVIÄ ja luultavasti muistavat sinut myös myöhemmin....

Nyt taidan mennä nappaamaan pillerin, pää särkee. Selailin mollin sivuja ja kävin päivittelemässä itseäni Mannpoweriin ynnä muihin. Liikaa mun pienille aivoille.

278875.jpg auts