Tuommoiset oli tänään Länsikeskuksessa ja käväistiin siellä miehen kanssa. Kivaa kierrellä, tykkään tuommoisista markkinoista. Ostoksiakin tuli tehtyä, mies osti itselleen Suomen Armeijan laukun, tosi hieno, pitäisin itsekin jos sopisi tyyliin. En ottanut siitä kuvaa, mutta voisin kyllä jossain vaiheessa näyttää sen..
Lisäksi mies hemmotteli minua ja itseään juoma-astioilla. :)
Itselleen tuo osti ison tuopin hirvi -kuvalla ja minulle ihanan mukin huuhkaja -kuvalla!! Tui!!

1423297.jpg

1423299.jpg

Miehen tuoppi on tuollainen haalean kerman värinen (siihen mahtui melkein kaksi olut pullollista, oli pakko heti testata kotona :D), minun mukini on vähän tummempaa kermaa ja siinä on noita täpliä. Huuhkaja on ihana ja sillä on isosimmuinen vauvakin! <3 Ja tästä mukista ei olusta juoda :D

Itselleni ostin miehen avustuksella ihanan hameen, josta en saanut kyllä millään vielä hyvää kuvaa. Varoitan jo etukäteen hirmuista kuvanlaatua. Mutta luonnossa tuo on ihana, pehmeä ja kiiltävä ja se hulmuaa ja on niiiin kevyt!

1423294.jpg

Tämä on otettu kauempaa ja näytän hoikemmalta (<3) mutta tässä on salama ja peili törkyinen... Ja huomatkaa rekvisiittana miehen työkalupakki, joka melkein sointuu väreiltään asuuni!

1423314.jpg

Tässä ilman salamaa ja muka puhtaammalla peilillä, mutta katsokaa tuota läskimöttiä miun polven vieressä.. Argh. Tuosta syystä min en pidä lyhyitä hameita..

Tuo solki korostaa pömppöäni, en viitsinyt ottaa sivukuvaa, olisitte järkyttyneet. :D Pitää pienentää pömppö tai käyttää juurikin tuon paidan kaltaisia pidempiä paitoja ja toppeja niin pömppö peittyy. Ohuet kankaat on hankalia kun ne ei tue yhtään läskiä vaan se saa roikkua vapaasti. :D Ihanaa selostusta, eikös? :D