Elossa ollaan, vaikka mitään ei olekaan kuulunut :)
Aikamoista haipakkaa on ollut ensimmäinen viikko uudessa kodissa. Viime sunnuntaina siis muutettiin kaiken rempan keskelle ja saman rempan keskellä vielä eletään. Onneksi alkaa helpottamaan kun keittiö ja ruokahuone on aikalailla valmiit. Olohuone valmistuu toivottavasti ainakin loppuviikkoon menessä. Valitettavasti eteinen jää kesken, tai siis aloittamatta, sillä remppamies on laskenut urakan liian optimistisesti ja on jo aikoja sitten luvannut mennä seuraavaan kohteeseen toukokuun puolivälissä. Täytyy nyt katsoa mitä tuolle eteiselle sitten tapahtuu, koitetaan varmaan itse aloitella sitä projektia sitten.

Aamuisin on herätty kahdeksan maissa ja illalla ollaan menty nukkumaan joskus puolen yön aikaan, eli pitkiä päiviä on tehty. Päivällä on otettu torkut remppamiehen lähdettyä ja jatkettu aherrusta. Ja vielä on niin paljon tekemättä.. Huh.

Viime lauantaina ennen muuttoa oltiin täällä ja mies rakenteli alas (kellariin) omaa askarteluhuonetta ja minä kulutin aikaa sateisella pihalla räpsien kuvia.. :D Tässäpä niitä, laittelen sitten kodista kuvia jossain vaiheessa kun alkaa olla edes jokseenkin pahvilaatikot purettuna..

Ai niin, ja oli se valintakoepäiväkin perjantaina! Siitä voin kertoa lisää myöhemmin, mutta sen verran voin sanoa, että ihan positiivinen mieli niistä jäi, nyt vain odotellaan, juhannusviikolla tulee tieto! :)