Dodiin. Nyt on sitten maksettu yhtä jos toista ja vielä olisi menoerää apteekissa ja rottien puruissa ja ties missä. Plussamenona tuli toisen rotan vieminen eläinlääkäriin, käynti maksaa jotain 45€ plus miinus mitä joutuvat tekemään ja mitä sitten lääkkeet maksavat. Mutta pakko toinen on viedä, ei siitä mihinkään pääse. Huomenna mennään.

JEJ! :) Joskus ajat sitten tilaamani Kunto Plus -lehti saapui. Tilasin sen koska 2 lehteä maksoi 4,90 ja tilauslahjana saa askelmittarin sekä sykemittarin, jos muistan oikein. Eli kunnon mittarit tulossa sittenkin, tosin kyllä vasta kuulemma n. kuukausi laskun maksamisen jälkeen. Eli kuukausi tästä päivästä. Jee, voin mässäillä vielä kuukauden... (ironiaa, huomaako kukaan)

Eilen sorruin ja ostin viisi suklaapatukkaa. ;( Mutta kun oli niin namia...

No, onneksi uuden lehden yksi jutuista on kannesta päätelleen juuri sokeririippuvuus, osuipa sopivasti! :)

Mies painaa päälle koulun kanssa, milloinkohan saan tunnustettua ettei sitä voi jatkaa ennen kuin keväällä taas kunnolla... Mitä nyt voin tehdä tuota markkinointitutkimusta kotosalla, hyvä.

Ja nyt se katsoo Star Warssia, vanhoja, joissa on Harrison Fordi. JA prinsessa Leia. Voi voi sentään, katsele nyt sitä kaunista kuikkeliinia (viimeksi kun katsottiin niin mies niin kehui kuinka kaunis nainen se on), vanha ja skrupuinen mummo se jo on, sori vaan. Paska.
237964.jpg 219214.jpg

Notta en oikein tiedä onko hyvä vai huono olo, toisaalta ihan ok että sai laskuja pois ja niin edelleen, maksoin huuto.net korviksetkin, mutta toisaalta tuo koulupainostus ja.. En tiedä.

Onneksi sentään on lunta! Niin, kyllä, täällä on tullut koko aamun lunta ja vaikka ilma on hitusen plussan puolella (menee koko ajan alas, hyvä) niin lumi pysyy maassa! RRrrrakastan valkeutta. Lakkaisi vain tuulemasta niin pysyisi lumi paremmin puiden oksillakin. :) Aaw. Lunta.

237957.jpg