Tänään on ollut ihan hyvä päivä, kun olen unohtanut kaiken mitä Pitäisi tehdä. En mennyt vielä Kelaan, pitää mennä huomenna. Sieltä tuli kirjelmäkin, taas saa tapella jonkun vanhan asian takia... En mennyt kouluunkaan, tietenkään, koko kurssi on jo melkein ohi ja ensi viikolla on koe. Jonne en voi mennä kun en ole ollut koko kurssilla. Pitäisi ottaa yhteys opoon.

Mutta siis, tänään sain tehtyä miehen makaronilaatikon, eilen tein itselle kasviskeittoa. Tänään vein tavaroita alavarastoon ja vein roskat ulos sekä tyhjensin lehtilaatikon vanhaan reppuun jonka senkin heitin pois. Siisteilin muutenkin. Tiskata en jaksanut, mutta sen ehtii.

Kävin tuhlaamassa vähän olemattomia rahojani, vanhemmat antoivat hiukan rahaa (isä sai eläkkeensä ja mie yritän aina ehtiä siihen väliin ennen kuin raha menee viinaan ja ties mihin) ja mie maksoin miehelle bussikorttirahat takaisin sekä tein uskomattomia löytöjä kirppiksellä! Tai erityisesti yhden löydön; ihanan pienen ruskean nahkaisen käsilaukun! Se on ihana. Maksoi vain EURON. En kyllä voi uskoa että siitä pyydettiin vain euroa. Varmaan on tullut jokin kirjoitusvirhe tai ajatuskatkos. Mutta mie otin ja vein kiireesti! :) Sitten löysin kolme lasituikkua, jotka sopivat hyvin yhteen uuteen miehen eilen kokoamaan Royal (meillä on NIIIIIN hienoa) senkkiin. Se on ihana. Korkea ja pähkinän värinen. Sitten eksyin vielä entiseen Vapaa Valintaan eli nykyiseen Tarjoustaloon ja ostin AIVAN IHANAN tuikkujutun, joka sopii myös kertakaikkisen hyvin tuohon rahiin. En voi lakata ihastelemasta. Katsotaan jos vaikka saan otettua niistä kuvat, jos mies jättää kameran kotiin huomenna. :) *so happy* 206941.jpg

Nyt yritän etsiä intialaista musiikkia, katsotaan löytyykö. Pian pitää mennä nukkumaan.