Heräsin yöllä 03.26 miettien mihin heräsin. 03.27 asia oli päivän (tai aamun) selvä. Oikea korva sattui niin kovasti, että en tiennyt miten päin olla. Lämmitin vettä ja yritin hautoa korvaa, mutta eipä tulosta.. Tunnin, hiukan yli, kiduin itsekseni kunnes mies heräsi nyyhkeisiin ja kivun inahduksiin. Antoi minulle Buranaa, 800 mg:tä, en edes tiennyt että meillä on jäljellä mitään, nuo olivatkin miehen työrepussa. Mies soitteli jo Turunkin puolelle vissiin, että miten päivystys ja mitä tehdä, korva oikeasti todella sattui!
Päivystys ja terveyskeskus aukeavat Raisiossa vasta jossain puoli kahdeksan aikaan, joten siihen asti olisi odotettava. Onneksi Burana alkoi vaikuttaa pikkuhiljaa ja miehen silitellessä päätä sain nukahdettua. Mies herätti minut seitsemältä ja kysyi mikä on olo. Korva ei sattunut ollenkaan! Outoa.. Ei se satu kunnolla vieläkään, on vain arka ja aina välillä tulee sellaisia kivun ailahduksia. Mies soitti ajan omalääkärille, yhdeksi. Kerrassaan omituinen juttu.. Kyllä tuo korva nyt pitää saada kuntoon, jos se alkaa ihan kummaksi mennä... Onneksi se lähete on jossain matkalla.

Minulla ei ole kolmeen vuoteen ollut korvatulehdusta tai särkyä, ensimmäisenä vuonna kun oltiin yhdessä ja asuttiin Turussa, oli ihan pikkiriikkistäkin pienempi tulehdus, jolloin korva ei melkein edes sattunut. Mutta ei muuta.

Mies meni nyt isänsä kanssa Bauhaussiin, hakevat maalia ja muuta vessaan. Eilen illalla purettiin tavaroita pois ja mies repi koukkuja sun muita irti, hiukan jäi vielä täksi päiväksi. Ihme koukkuja ja teippejä sun muita siellä seinillä on ollut.. Huh.. Laitetaan kaksivärinen maali, tämän hetkinen suunnitelma on, että yläosasta tulee valkoinen ja alas laitetaan sinistä. Patteri ehkä myös siniseksi, tai jotain muuta virkistystä.. Laitan kuvan vessasta tällä hetkellä:
506598.jpg
En tiedä missä se ohjelma on, jolla saa panoraamoja, siis yhdistettyä kuvia, joten yhdistin kaksi kuvaa summamutikalla, mutta aikalailla tällainen vessa, ilman vinouksia tosin.. :D Eikö ole ihana väri? Kuva taitaa kaunistaa sitä... Mutta siis tuosta kaakelin tasosta alas siniseksi ja yläosa valkoiseksi. Pesukoneen päällä välttämättömyyteni :D

Ihanaa päästä eroon tuosta väristä. Onneksi maalaus on apenkin mielestä pop, koska nostaahan se asunnon arvoa, jos on nätti vessa.
Mies haluaisi vielä ammeenkin pois, mutta minä kyllä pitäisin sen.. Saa nähdä mihin päädytään. Ammeen saa pois myöhemminkin.

Raumallakin piti mennä tänään käymään, katsotaan tuleeko siitä mitään jos kerran se lääkärikin on... Riippuu kauanko siellä menee. Kokemukseni mukaan se on korkeintaan kaksi minuuttia ja homma hoidossa. Nopeita nämä Raision lääkärit, paitsi potilaiden kutsumisessa.

Oma omalääkärini on kummallinen nainen, sellainen n. 50 -vuotias, kyyryssä oleva ihminen. Kun hän kutsuu potilaan huoneeseensa, hän huutaa nimen ja lähtee kävelemään huoneeseensa jättäen potilaan tulemaan perässä ja sulkemaan oven. Hyvä jos kättelee jossain vaiheessa. Yleensä tapaamani lääkärit odottavat potilasta ovella, kättelevät ja ohjaavat tuolille ja sulkevat itse oven. Tai jotain vastaavaa.

Menen hakemaan toisen kupin teetä.
Korva alkaa vissiin ilmoitella itsestään... Hmm.. Toinen Burana odottaa pöydällä, hahhaa!

214013.jpg