Tai jotain sellaista xD On se kumma että kun sen rahan saa niin miten se niin äkkiä sitten häviääkin taas... Kummasti polttelee näpeissä... Ja ne mokomat laskutkin syö sitä summaa vielä!

Mutta ensin muuta. Sunnuntaina oltiin käymässä mökillä ja haettiin peuranlihasatsi eräille sukulaisille vietäväksi. Mökillä oli kaikki ihan hyvin, ei ollut epäonnisia hiirulaisiakaan räpsässä :D
Mökiltä lahtivajalle ajellessa meidät säikäytti peura juoksemalla pellolta toiselle ihan meidän edestä. Yritettiin sitä sitten tiirailla taskulampun kanssa pellolta, mutta peura oli jo hävinnyt jonnekin, aika haipakkaa kun meni. Sen sijaan näimme "meidän" jänöjussin, eli jäniksen ja kaverinsa rusakon kaksistaan pellolla. Ja jäniksellä oli jo valkoinen talviasunsa! Oi, en ole ennen nähnyt jänistä luonnossa talviasussa! Oli hän hieno! :)

Vietiin lihat ostajille ja mies sai samalla ns. synttärilahjan ja me saimme joululahjan. Mies sai hauskan talvisen hirvihahmon ja yhteisenä joululahjana saimme kassillisen kaikenlaista elintarviketta sekä tietysti suklaata ja kultaisen poro -kuusenkoristeen. Tuon huomasin siis vasta kotona ja tuli taas ajateltavaksi, että pitäisi pitää se suu kiinni joskus... oltiin nimittäin juuri puhuttu tuolla kylässä, että olin heittänyt meiltä kaikki kultaiset koristeet ja köynnökset huutin tuuttiin kun en pidä enää kultaisista koristeista eivätkä ne sovi meidän sisustukseen........ Hiukan taas meikällä kotona posket punoitti... :D Mutta mistäs sitä olisi tietänyt.... :D


Herra HiihtoHirvi :)

Sain rahaa tuosta kursseilusta vähän hassusti, ensimmäisiltä 10 päivältä. Älkää kysykö miksi, kun kerran hain normi 20 päivältä. Raha siis tuli eilen. No menin samantein katsomaan uuden rahalapun jättöpäivän ja sehän oli myös eilen.. Täytin siis netitse anomuksen ja nyt pitäisi tulla keskiviikkona lisää. Hassua. Ja siis ehdottomasti ihan loistavaa!

Olihan siinä tietty laskuja, ja tuolla odottelee vielä 250e arvoinen lipuke että pääsee miinustamaan tiliäni... Mutta hiukan on vielä tallessa ekasta erästäkin, vaikka tuli osteltua (enimmäkseen) tarpeellisia juttuja!


Alusvaatteet ja sukat, yksi kertakaikkisen inhottava rahaa vievä pakollinen paha. Okei, en kiellä etteikö ole kiva kun on ehjät pökät ja sukat jalassa.... :D Ja hyvät liivit yllä! Siis otin nuo ihan "no otetaan nyt, varmaan joudun palauttamaan, mutta.." -asenteella, mutta kuinkas kävikään, passelit! Ja mikä kuosi ja väri, eläinprinttiä violetin sävyissä!
Mutta en ole vieläkään täysin toipunut siitä, että minulla on nyt C-kupin liivit.... Okei, onhan nuo vanhat olleet vähän "tursuan ulos" -tyyliset, mutta en vaan ole tajunnut (suostunut ymmärtämään) että kun tässä on täti muutenkin lihonut niin kai ne puskuritkin sitten, vaikka ne on mulla aina olleet kokoon nähden pienet.. Mutta että C!! Ja nyt kun jaksaisi vielä etsiä semmoiset jossa olisi ympärysmittaa 100 tai jotain niin olis kiva :D Että meikä on sitte giganttinen eukko. Nojaa. Ei se isäntää pahemmin häirinnyt kun esittelin noita eilen. On se kumma ukko. Ihan outo. Ei tajua.


KappAhlin lasten koruosastolta bongasin näin ihanat korvikset! Just mun värit ja ketjut on ihania. Ja miten niin simppeli juttu kuin solmu voi saada nuo näyttämään niin paljon upeammilta ja jotenkin "rockimmilta"? Hintaa oli jotain 3 tai 4 euroa.


KappAhlin kassalta taas sinkosi suurinpiirtein syliin nenäliinapaketteja ja erityisesti näitä pöllösellaisia.... <3

Alunperinhän lähdin kauppoihin hakemaan talvikenkiä. Olen tähän asti kulkenut siis noilla feikkikonverseilla ja voin sanoa ettei ne ole talvikengät, ainakaan mun käytössä... kun niissä ei juuri ole pohjaa niin kun niitä joka päivä käyttää niin ainakin mulla ne pohjat hajoaa ja näillä sadeloska -keleillä voi lopputuloksen arvata...
Löysin K-kengästä sitten yhden parin, joka oli ihan kiva (siis inhoan sitä että ne on vaan ihan kivat, mutta...) ja jopa sopi mun jättikoipiin, mutta joka oli hinnaltaa aika huima... Alennuksessa inan alle 100e (normihinta (muka) 130e..)... Eli mun normaalilla kenkien hintahaitarilla ehdottomasti NIIIIN yli normihintojen... :D Mutta no, hei, noi kahdenkympin kengät hajos muutamassa kuukaudessa, että.... No, emmin kuitenkin asiaa ja jätin ne varaukseen tiistai-iltaan asti.


(ei, ne ei oo kuluneet vaikka kuvassa siltä näyttääkin)

Ja tuossa ne nyt on, meidän pakastimen päällä :D Eli kävin noutamassa ne isännän kehotuksesta tänään. On hiukan kiilapohjaa ja siis pohjaa yleensäkin, eli sopii olettaa, ettei heti pohja ole rikki (ei perkule passais noilla hinnoilla olla!!) ja päälinen on jotain erikoiskäsiteltyä mokkanahkaa, on jotain pomaria ja coretexiä ja ties mitä, ei pitäis vesi päästä sisään (ei edelleenkään perkule noilla hinnoilla!). Eli nyt on kunnon popot, toivottavasti nuo nyt kestää. Ja ihan vaikka ensi talvenkin. (jos mun läskijalka ei vaan paisu, mitä en kyllä mee takaamaan)
Ei ne kauniit ole, ne on ne ihan kivat, mutta meikän läskijalan on tyydyttävä siihen mitä saa ja AINAKIN NOIDEN PITÄISI OLLA KUIVAT, mikä on ehdottomasti tärkein ominaisuus tällä hetkellä..... :D

Kävin ne siis noutamassa tänään Desthean suosiollisella kyydityksellä :) Samalla käytiin vielä hiukan tuhlaamassa rahaa Seppälässä:


Ostin vyön alesta, entinen hajosi jo melkein käsiin, sekä kimaltelevan harmaan lakan ja valkoisen graffitilakan, Seppälän omaa merkkiä. Siniturkoosi lakka on Desthealta saatua. Saankin tänään toivottavasti hiukan talvihenkiset kynnet kun lakkaan ensin tuolla turkoosilla ja sitten valkoista graffitia päälle.

Käytiin myös teellä ja leivoksella Naantalin Aurinkoisessa ja apua että osasi olla iso ja täyttävä suklaamuffini! Olin aivan ähky sen syötyäni.... siis minä!! Ähky!! :D

Mutta hei, tämä siirtyy nyt joko lakkailemaan kynsiä, neulomaan sukkaa, tai leikkimään tonttua.... :D (tai itkemään huomista aikaista nousua kun olin katsonut kurssilukkaria väärin... no onneksi atk-tunneilla saa nukkua...)