Ja niin sujahti viikko notta tosta noin vaan. Tiiä mihin män.

Viime viikonloppuna menin mökille perjantai-illalla, tultiin kotiin sunnuntai-iltapäivällä, miehen piti viedä uusi Nokiansa huoltoon..... :D Ei mun Samsungissa oo ollu mitään vikaa :D Eikä siinä vanhassakaan.

Mökillä pääsin kuin pääsinkin näkemään suloisin pupujussin ja sehän on oikeasti jäniksen poikanen, ei tavallinen rusakko! Voi kun suloinen se oli! <3
Mökillä puuhailtiin perjantai-illalla myöhään klapitalkoissa ja loppuhereilläoloaika taisteltiin muurahaisia vastaan. Mokomat on jostain löytäneet kulkuväylän mökin sisälle, vaikka mökki on ympyröity muurahaiskarkoitteella. Eihän nuo muuten haitallisia ole, inhottavia/ärsyttäviä vain. Yksi kovasti olisi yöllä halunnut auttaa minua ristikon teossa sängyssä... Sori vaan mutta en tartte apua :D
Lauantaina käytiin tuttujen mökillä katselemassa ja sain kärpäsenpureman puutarhanhoitoon... No jos nyt ei ihan puutarhaan niin ainakin johonkin pienempään. Haluan mökille ison kiven ympärille kukkapenkin, johon tulee murattia tms. yhteen kohtaan ainakin ja sitten jotain maanpeitejuttuja ja sitten jotain sesonkikukkia muutamaan paikkaan vaihdettavaksi. Melkein ostin jo ulkomurattia S-marketista viime viikolla vaikka kukkapenkistä ei ole vielä tietoakaan.. :D

Mies oli kaupungissa yhden yön ja suuntasi takaisin mökille. Minun viikko meni sitten töissä ja kuvatessa ja sen sellaisessa. Torstaina oli vapaapäivä jesh ja mieskin tuli kotia koska tänään oli miehen siskon ylioppilasjuhlat.

MInulla piti tietty olla ihan valmiina suunnitelmat mitä laitan päälle juhliin mutta kummasti ne aina kariutuu tai huomaa jonkin oleellisen osan asusta puuttuvan.. Nyt oli hukassa sukkahousut/valkoiset leggarit. Ja ihan varmaan omistan valkoiset leggarit! No, nyt omistan sitten kahdet, kun oli pakko käydä hakemassa :D Lisäksi perjantai-illalla mies keksi pyytää minua tekemään kortin siskolleen, apua, mistä aineksista kun korttiainekset on aika pitkälti käytetty.. Onneksi löytyi kivaa kuviollista kartonkia ja hopeisia tarroja JOPA tekstillä Onnea Ylioppilaalle ja voilá, siinä melkein se. :D Miehen siskon yksi osa lahjaa oli Iittalan Taika -sarjan kuppi ja magneetti! Siis aivan ihana. Pakko mennä ostamaan itselle semmoinen kyllä!


Tämmöisestä mustavalkoisesta lautasesta varmaan idea siihen magneettin on lähtenyt, suurinpiirtein tällainen :)

Perjantaina muuten töissä sain tuliaisiksi työkaverilta etelänlomalta ihanan sormuksen! Siis ai miten niin aivopesen ihmisiä? Miten niin, ei oo totta... :D


Kaverilta puuttuu yksi timangi, mutta se tuo vain mukavan lisän sormukseen <3


Tässä kaveri vielä sormessa ja kuvassa näkyy vaalea lakka joka oli viikolla kynsissä.

Kiitoksia vain työkaverille ihanasta sormuksesta! Valitettavasti vain tällä hetkellä hän on vain kaveri, sai toisen työpaikan, mokoma. Kenen kanssa mä nyt vietän TYÖpäiväni juoruten? :D No joo joo, teen mä töitäkin. Ihan varmasti. ;D

Keskiviikkona ostin Wiklundilta Graffitilakkaa! Aivan mahtava keksintö tämä! Todella hauska katsoa miten se kuvio muodostuu. Kyseessä on siis Isadoran Graffiti Nails -lakka ja siis se Graffiti Nail Top. Sarjassa on se Base Wonder Nail -lakka myös, mikä on tarkoitettu aluslakaksi tälle graffitille, mutta sitä ei kyllä tarvita kuvion aikaan saamiseksi.

Tuon näköinen purnukka. Sivellin on hieman isompi kuin normilakoissa, mikä on hyvä. Tätä pitää levittää ihan reilusti että saa kunnon "lohkeamat" aikaan, lakkasin ensin vasemman käden ja siinä en vielä osannut laittaa niin paksulti tätä lakkaa ja kuvioista tuli pienemmät, oikea käsi onnistui jo paremmin siinä suhteessa. On kyllä jännä katsoa miten ensin levität ihan normikerroksen lakkaa kynteen ja sitten se vain alkaa kuroutua noiksi kuvioiksi. Pullossa taitaa lukeakin että 30 sekunnissa tämä tapahtuu, mutta siis aivan hirmu nopeasti!


Kaveri pääsi taas kuvaan :D

Harjoittelu varmaan tuo vielä paremmat tulokset, mutta jo epäröivällä ensimmäisellä kerralla tulos on tällainen. Mii laiks. Ja upeinta on että näitä värejä on useita ja hei, aluslakkavärejä ihan miljoona! Erilaiset väriyhdistelmät, oi oi!
Kuvassa on kynnet nyyh lyhyet, mökillä yllättäen... katkesi parikin kynttä melkein sieltä kipeältä alueelta ja oli pakko leikata muitakin sitten lyhyemmiksi.

Piti olla kirjoittamatta enempiä työjutuista, mutta yhden asian haluan kysyä:
Miksi, oi miksi?! pitää joillekin ättättäätille jotka just ja just osaa kävellä hankkia kännykkä ja siihen toimiva liittymä? Ja miksi se liittymä sitten on äitien nimissä eikä missään lue tietoa esim. että äiti olisi omistaja ja käyttäjä olisi eri? Ja miksi ne äidit ovat aina niin ynseitä/nyrpeitä/kiukkuisia kun niiden erkkoaatosten puhelimiin sitten soitetaan? Mistä IHMEESTÄ minä voin tietää että teidän liljakukka onkin vasta kolme/neljä/whatever -vee?? ÄRH! Jos itse ikinä saan lapsen niin se ei takuulla saa kännykkää ennen kouluikää PISTE.

LOL. :D

Laitan jossain vaiheessa erillisen postauksen viikon varrella näpsityistä kuvista. Ja otsikko on Lady Gagan uuden levyn kipaleesta Bloody Mary.