On ketuttanut jo hetken aikaa. Murr. Sunnuntaina tuli syötyä joku 300g rahkaa. Kermaa ja kermaviiliä, eikä ainakaan rasvatonta.
Sama toistui maanantaina, tosin vain 200g. Kun mies halusi että teen kumpaisenakin päivänä rahkaa.. Ja teki sitten mieli itsekin maistaa.

Mutta suurin ketutus tuli kun käytiin maanantaina Taalintehtaalla, tuolla saaristossa, ja siellä sitten piti syödä mitä nyt sai.. Ja sehän oli lihapiirakka kaikilla mausteilla. Ja tuskinpa mikään niistä kaikista oli rasvatonta. Arrrrrrrrrrrrrggghhhhhhhhhhhhhhhh! Joku miljoona kaloria siitä sitten... :( Kävin eilen illalla puntarilla ja näytti mokoma 100 kiloa.. Tänään kävin päivällä, tosin farkut jalassa ja näytti 101 kiloa... Että vituttaa. Ja on tehnyt niin perskuleesti mieli mässyä!!! Sunnuntaina en käynyt lenkillä, eilen vain joku 20 minuuttia, sama tänään, yhdistettynä kirppiskierrokseen sekä Tiimarissa käyntiin. JA voi pojat kun tekee mieli mässyä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja miehellä on nyt yövuoroviikko, arvatkaa olenko jo suunnitellut syöväni joka ilta ties mitä herkkuja salaa?? Itku...