Mieshän pääsi toukokuussa olleista Rahtareiden karsinnoista tuonne SM-kisoihin. No, viime lauantaina sitten oli se kisapäivä. Ja voi elämä, bussi lähti Turusta aamulla puoli kuudelta, joten meikäläinen heräili sitten jo kolmen maissa että ehdin suihkuun jne... Hullun hommaa :D

Oli muuten todella ihania maisemia ja mitä lähemmäs Tamperetta päästiin, sitä mäkisemmäksi maisemat muuttui ja oli ihana katsella kumpuilevia peltoja. Ja sitten ihan liki Tamperetta oli kaikenlaisia somia järviä.

Tapahtuma oli Volvo Truck Centerissä, ei oikeastaan hajuakaan missä oltiin, muuta kuin että lähellä taisi olla messukeskus ja olin näkevinäni Näsinneulan, mutta saatoin kuvitella...

Yhdeksän maissa aamulla oli teoriakokeet ja kymmeneltä alkoivat ajot.. Ja voi jösses että siinä kesti... Siellä oli siis puoliperävaunu-, täysperävaunu-, linja-auto-, ja nuppisarjat. Ja vain kaksi rataa käytössä.. Ja kun kymmenen rastia oli niin huh huijaa. Ja tottakai perinteisellä tuurilla mies ajoi toiseksi viimeisenä... Kun tosiaan kymmeneltä aloitettiin niin mies pääsi ajamaan kahdeksalta... Siinä vaiheessa ei enää paljon kisaaminen kiinnostanut.. Äkkiä vaan ajo ohi että päästään palkintojen jakoon ja kotimatkalle...!

Oli siis jonkin verran joutilasta aikaa siinä odotellessa... Bussissa nukkui yksi sun toinenkin päivän aikana.. :D

Lisäksi oli todellakin koko heinäkuun kylmin päivä, pilvistä, välillä ripotteli vettä ja tuuli tuli suoraan jostain pohjoisnavalta.. Meinas välillä jäätyä!

Minä kulutin hieman aikaa kuvailemalla..


Rahtareiden "mainosauto".


Perässä oikein hieno kuva! (heijasteet kärrystä)


Mahdottoman söpöt renkaat :D


Tällä kuljetetaan eri tapahtumiin tuo "myyntikärri", ihastuin tämän vuoden uutuustakkiin:


Kuvassa ei ollenkaan niin söpö kuin luonnossa. Pitää ehkä joskus hommata! Kuva on rahtareiden sivuilta.


Miehen suoritusta.. Tässä oli maassa sellainen maalitaulu ja siihen piti osua sitten keskelle, eli ns. kymppiin.


Lopussa saivat lapset mennä kokeilemaan miltä isossa autossa tuntuu istua. Miehen ottama kuva.


Komeita pystejä, kieltämättä! Meidän bussillinen (turun alue) sai kotiin viemisiksi vain yhden pokaalin, eikä se ollut valitettavasti miehen :D Onneksi ei ollut sentään viimeinenkään :D Miehen nappaama kuva, piti sutata sen nassu pois kuvasta..

Kotona oltiin joskus yhdentoista jälkeen, huh huijaa! Kyllä siinä riitti päivälle pituutta! Sunnuntaina olin vielä aivan sekaisin ja naatti, heräsin vasta siinä joskus lähempänä kuutta "kuluvaan päivään".

Hyvä muuten että heräsin, Jaana oli ohikulkumatkalla ja poikkesi treffaamaan! Menimme Rossoon, joka olikin varmaan ainoa auki oleva paikka Raisiossa sunnuntai-iltana... Erittäin mukava tovi vietettiin yhdessä, päivän parhaat naurut tuli naurettua siinä! :) Seuraavaksi on kyllä mun vuoro mennä käymään Jaanalla päin, kumma kun se lähteminen on aina muka niin vaikiaa.. Mutta pitää nyt pitää mielessä kuinka kivaa oli, niin ehkä sen kannustamana saisi aikaiseksi uuden tapaamisen vähän nopeammin kuin mitä oli tämän ja viime tapaamisemme välillä... ;D

Mutta nyt tämä tyttö painuu pikkuhiljaa pehkuihin!