En ole saanut alettua kirjoittaa mitään tänne.

Maanantaina meillä oli miehen kanssa aika typerä riita typerästä aiheesta joka paisui tietysti taas liian isoihin mittoihin. Onneksi se on nyt unohdettu. Mutta harmittaa ainakin minua edelleen.

Ihmiset ovat yllättävän ystävällisiä olleet tässä vähän aikaa. Onpa outoa :)
Mahdoinko mainita jo, että matkalla todella huomasi, miten suomessa etenkin nuoret ovat kovin nyrpeän oloisia, baltiassa hymyiltiin herkästi ja oltiin kauhean ystävällisiä. Toki ymmärrän, että matkailijat ovat elinehto joillekuille, mutta en usko että se johtui yksinomaan siitä. Hmm. Toivottavasti ystävällisyys ei katoa (aiemmin mainitun) hoikkuuden (ja paremman taloudellisen tilanteen) myötä.

Oltiin eilen miehen kanssa radalla ampumassa, tai siis mies ampui, minä lähetin kiekot :) Oltiin vaan minusta hirmuisen vähän aikaa, mie olisin ollut kauemminkin, siinä aukiolla kun oli hyvä pasteerata ja yrittää ruskettua.. :D Mahdoinkohan ehtiä yhtään? Tuskin.
Samalla reissulla käytiin myös miehen kaukaista sukua olevien tuttujen luona (ovat myös metsästyskavereita) katsomassa heidän koiransa juuri viikko sitten synnyttämiä pentuja! Voi miten hienot pennut olikaan emo saanut aikaan! Ensisynnyttäjä ja kaikki 8 pentua olivat hengissä ja voi pojat että olivat pulleita ja tyytyväisen oloisia <3<3. 6 poikaa ja 2 tyttöä. Ja äiti oli kaunis, tottakai! Norjanharmaahirvikoira. Lööv! Olisin ollut ihan täysin kokonaan valmis varaamaan pentueesta ainaskin yhden! Niin silkkisiä ne pennut olivat, kun hiukan koskin <3 Ja emoa olisi saanut palluttaa ja kehua vaikka maailman tappiin asti :D
Harmi, kun miehellä on allergia. Ja meillä vaan kaksio. Vaikka kyllähän ne kuulemma periaatteessa tottuvat kerrostaloonkin, jos eivät ns. muusta tiedä, mutta ulkoilua ne kaipaavat! Ja hinta niillä on varmaan ihan kiva, kun molemmat vanhemmat on valiohaukkujia, palkittuja. Voi tuitui kun olivat niiiiiiiiin lutuisia! Iiks. Mies sanoi että mennään katsomaan viikon parin kuluttua kun silmät on jo auki ja jalat toimii, niin sillon okin varmaan jo viipotusta! <3<3 Otan mukaan kassin ja jöllin yhden :D TUI!
624444.jpg Tässä on netistä löytämäni kuva aikuisesta uroksesta.