Siis apua! Uiks......

Meillähän tehdään taloyhtiössä putkistoremppaa, kaikki kai uusiksi. Tuolla ne on jo viikon päivät mekkaloineet alakerrassa, häkkivarastojen tienoilla. Ja nyt sitten! Tipahti lappu postiluukusta, että torstaihin mennessä pitää olla varasto tyhjä!!!!! Siis apua... Meillä on ihan oikeasti se varasto täysi kaaos ja lattiasta kattoon roinaa. Viimeaikoina (vuosi...) ollaan vaan heitetty ylimääräinen kama sinne jonnekin muiden päälle... Ja sitä pitäisi sitten alkaa sieltä purkamaan!! Voi sylvi... Ja munhan se on tehtävä, kun mies on töissä. Ja kiva kun siellä on niitä remppareiskoja sitten, nauravat sisäänpäin (paree olla ulospäin naamat peruslukemilla) kun minä ronttaan pää punaisena, hikisenä niitä kaikenmaailman kamoja sieltä ulos... Huh huh.

Mulla on edelleen tuossa pinossa 104 euron laskut tälle kuulle ja vanhuksilta ei kaiketi tule apua, kun se isän yli 800 pitää maksaa pois, ja miehen tili on jo miinuksella nyt ja seuraava tili tulee joskus.... Huoh. Apua. Tuo kännylaskunkin eräpäivä oli jo 31.12 ja tänään olisi kahden laskun eräpäivät (toiseen olen siis jo soittanut kaksi kertaa lisää eräpäivää) ja yksi lasku on kuun lopussa..... Hätä.
Ei oikein auta edes positiivinen ajattelu velattomuudesta tai ulosottomuudesta.. Ja se pirkuleen lakko... Jos noille se tulee... Tietty jos se on vaan tositosi lyhyt, niin sitten ei ole "hätää", mutta kummiskin meidän tuurilla se kestää......

Öh. Taas.

 1122817.jpg