Poistelin joitain blogeja listasta, ei saa suuttua. En vain ole pitkään aikaan käynyt lukemassa niitä, ja nyt tuntuu siltä, etten ehkä haluakaan. Ei mitään henkilökohtaista syytä, vain pakoa todellisuudesta. Useimmat poistamani olivat masennusaiheisia. En jaksa juuri nyt toisten huonoa oloa sen enempää, yritän pitää itseni hyvällä tuulella ja jaksavana.

Huomasin lääkärikäynnin jälkeen, että mielialat hiukan alkoi heitellä... Pelottaa, että olenko oikeasti paranemaan päin? Olenko? Tuntuu että nyt yritän väkisin mennä huonompaan. Tyhmää. Kerrassaan.

Paras ottaa laskukone esiin ja loihtia sinne numeroita, joita saan ihastella taas ensi viikon perjantaina, kun on palkkapäivä. Eiköhän sillä virkisty!

Odottelen että kello tulisi kymmenen ja 4D -dokakri liian laihoista tähtösistä alkaisi.

902253.jpg

Ps. Poistan seksipäiväkirjan kategorioista. Nyt tuntuu siltä, kun olen töissäkin, että liian moni saattaa tunnistaa minut tai jotain, enkä halua sentään AIVAN kaikkea paljastaa ties kenelle. Ehkä pistäydyn aiheessa jossain yleisessä postauksessa. Kiitos kuitenkin kaikille jotka ovat kommentoineet kyseisiin postauksiin.