Aprillipäivä, huih. :)
Ja palmusunnuntai, eli
475988.jpgvirpomisen aika, onneksi tänne ei virpojat pääse, ovikoodin takia. Ei meillä olisi mitä antaakaan. Itse en ole ikinä virponut, meilläpäin (Raumalla) sensijaan vietettiin Nuutin päivänä samantyylistä juhlaa, pukeuduttiin "nuuttipukeiksi", eli ihan miksi vaan haluttiin (itse olen ollut mm. akka, pelle ja työmies) ja käytiin esiintymässä ihmisille ja saatiin siitä palkkio. Tosin tämä virpomisaika on ystävällisempi, Nuutin aikaan on vielä lunta ja pakkasta. Tosin luulen, että Nuutin aikaan on paremmat saaliit, en tiedä mistä tämä käsitys on peräisin, mutta tällaisen kuvan olen saanut.. Nuuttina kun saa ihan hirveästi karkkeja ja rahaa.. Monasti ollut tosi kivat saaliit.

Ensi viikolla olisi taas orientoiduttava koululle, uh. Miehellä on alkuviikko iltavuoroa ja loppuviikosta siis alkaa se loma, kun on vapaata ja sitten ne pekkaset ja talviloma.
Tuli juuri mieleen, että muistaakohan se, mitä tuli aiemmin luvatuksi: vessan maalaus. Olisi kyllä todellakin tarpeellinen homma, meidän vessa kun on ihan au naturelle vuosimallia rusina ja pulla, sellainen ihanan oranssin sävyinen... Huh huh. Jos saisi valkoiset seinät niin olisi aika pop.

Keskiviikkona on lääkäriaika korvan takia. Osuipa  hyvälle päivälle (ei mieluinen lahja..), nimittäin

4.4. tulee 3 vuotta yhdessäoloa täyteen! :)) <3
391063.jpg

Kaikkien vaikeuksien keskellä ollaan kuitenkin sinnitelty tähän asti.
Kuukauden perästä siitä tuleekin sitten toinen juhlapäivä, nimittäin 3 vuotta kihloissaoloa.. :D

Ja siitä muutaman päivän päästä lähdetään Baltian reissulle.

Ja maanantaina saa isä eläkkeensä, toivottavasti voisivat laittaa siitä minulle hiukan avustusta. Kunpa omasta rahasta tulisi päätös pian.

Nyt laiskottelen vähän aikaa likaisenani täällä, mies lähti ammuskelemaan.. Jossain vaiheessa pitänee orientoitua suihkuun ja hommia olisi vaikka kuinka tehtäväksi, tiskaus, Bobinin kopin putsaus, imurointi...Vapaaehtoisia siivoojia otetaan vastaan!

305806.jpg