Jotenkin oli rasittava päivä.
Aamulla oli niin veemäinen olo, ei siis sillälailla että olisi veetuttanut, vaan muuten, todella huono olo ja teki mieli vain mennä takaisin sänkyyn, eikä ainakaan lähteä Raumalle... Ihan melkein itketti. Outoa.
Ja sitten oli taas bad hair day ja bad clothes day ja bad me day... Ja harmittaa!! sillä Kappahlin capreistani, joihin kuului se valkoinen vyö, hajosi se vyö. Siinä oli siis reikien ympärillä sellaiset metalliset hommelit ja ne irtosi kahdesta kohtaa, nyt se on ihan risa, eikä miulla ole kunnon vyötä.. Argh. Ja minä kun niin tykkäsin siitä vyöstä. Pitää joskus ostaa uusi...

Menin kuitenkin vanhuksille, olivat ihan selvinä, ihmekös tuo, kun ovat koko äidin torstaina saaman rahan hassanneet.... Millä ihmeellä? Siis eihän se iso raha ollut, mutta millä ihmeellä? Hädin tuskin sitten antoivat bussirahan takaisinmenomatkalle, itsellä kun ei ollut kuin se tulomatka. Tai siis... Raumallemenomatkaraha oli ja vanhukset antoivat siis kotiintulorahan.. :D Hassusti selitetty :D Väsymys näköjään...

En käynyt siellä liittymäkaupassa, ei sitten tullut mentyä, kun ei sillä kuulemma ollutkaan sellainen hoppu? Jaa.. No, ehkä sitten vaikka taas alkukuusta kun isä saa oman rahansa. Äitikin voisi tulla kaupungille, olisi nytkin halunnut lähteä, mutta ei ollut rahaa ja kaikenlisäksi..... Äiti oli kuulemma kaatunut vessasta pois tullessa ja silmänalunen oli ihan mustana ja lasit vääntyneet. Hmh? Uskoako vai ei? Onhan se ihan mahdollista että huonokuntoisena kännispäiten kaatuu, mutta on niitä mustia silmiä ja haljenneita huulia ennenkin kaatumisilla selitetty.. Tosin ei minulle kun olen ollut näkemässä, mutta muille. Kuulunkohan minä nyt niihin muihin? Ehkei äiti viitsinyt sanoa kun isä oli kotona. Tai ehkä äiti oli todella kaatunut. Olkoon miten on.

Lähdin aika aikaisin pois, menomatkalla torkuin bussissa ja Maskun kohdalla yritin sen verran tokeentua että hoksin jäädä Raisiossa pois.. Kotona lykkäsin pyykit koneeseen ja join teet, mies kävi pikaiseen käymässä ja painui radalle (koskakohan se tulee pois, siellä sataa?) ja minä menin sänkyyn ihan silmät ristissä.. Unta en kunnolla saanut, mutta luin hiukan ja pidin silmiä kiinni ja yritin rentoutua. Piristi hiukan, sain jopa tyhjennettyä koneen ja tiskattua..

Nyt jäätelöä, mahjonggia ja Bobinmuru sylissä. :)

645239.jpg