Jos harmituksesta ja stressistä saa harmaita hiuksia, niin mun pitäisi jo olla kalju..... Vanhukset on oiva konsti hiusten vanhennukseen/pudotukseen.

Niillähän on ollut nyt superputki päällä semmottisen +viikon ja koko sen ajan isä on ollut raivohulluna ja olen kuullut sitä huutoa puhelimesta ja about sitä äidin mätkimistäkin. Eilen se sitten vietiin kumma kyllä putkaan, äiti on mua kiusannut jo monta päivää suputtamalla puhelimeen, että "soita poliisi, soita ambulanssi (notta veisivät isän alkoholistiparantolaan)", nyt oli soittanut ite. Mua sitten kyllästyttää, etoo ja kiukuttaa. En millään jaksaisi vastailla puhelimeen kun se soi, mutta toisaalta haluan, koska sillä tavalla saa tietää onko kaikki vielä "ok", eli molemmat hengissä ja olisko tunnelma mahdollisesti rauhottunut. No hengissä ne perkeleen puliukot ja -akat siellä pysyy, mikäs pirun tappais, mikään, luulis kyllä että toinen piru ite, mutta kummasti ne kaksi siellä vielä jotenkin kitkuuttelee. Äiti jaksaa märistä ja marista niiden poliisisuputustensa lomassa kuinka a) hammas särkee b) jalat särkee ja on paisuneet ja ja ja c) kuinka lääkäriaikaa ei saa d) kuinka hän on niin väsynyt ja ei jaksa e) haukkua isää minkä kerkiää... Äidissähän ei ole mitään vikaa ikinä. Lisäksi se huuta aina väliin korviaraastavasti (mulla on äänet niin hiljasella kun voi ja mieskin kuulee kauas) AAIIIH VOOIIIH RÄÄÄH KRÄÄÄH KRÖÖH!! Kyllä mäkin varmaan jo huitelisin muijaa korville jos joutuisin sen kanssa asumaan, ainaista valitusta ja marinaa ja kun se oikein tahallaan tuntuu välillä hakevan sitä turpiinsaamista, että saisi taas uudestaan valittaa kuinka isä on hakannut. Voi argh. Vittu kun ihminen on jotenkin masokisti, jos se lähtisi sieltä pois niin mistä sitten enää vois valittaa?
Yritin sille eilen tuputtaa numeroita turvakoteihin, paskat. Sitten se soitteli uudestaan (noin viidennenkymmenennen kerran) ja sopotti että hae se Porin alkoholistiparantolan puhelinnumero ja soita sinne että vie isän pois. Perkele minä soita saatana minnekään! Vittuako minä enää mihinkään soitan. Jos joutuisin asumaan vielä siellä, siinä tapauksessa olisin hoitanut hommat kotiin jo ajat sitten, mutta enää en jaksa, olen jo niin paljon yrittänyt äidin puolesta, saada sitä vuodeosastolle ja puhunut ja puhunut sille itselleen muutosta ja lääkäreille on suoraan sanonut mikä on meininki ja LÄÄKÄRIT ovat äidille sanoneet ja suoraan todenneet että äidin jalka- ja kävelyongelmat on ihan tyypillisiä alkoholisteille (mitä äiti ei tuunusta), tulee semmonen taapertava ja vaappuva askel. Siis jos ylipäänsä pääsee liikkeelle ollenkaan...............
Eilen suutuin illalla ja huusin sille suoraan että minä en perkele soita mihinkään, että ota itteäs niskasta kiinni ja tähän muija vaan loukattuna että vainiin, rahaa ei sitten enää tipu! Sama se, mä en jaksa. Tänään se soitti aamulla että soita nyt sinne Poriin ja mä jotain kiertelin, kai se luulee että soitan. Pah. Saa ite hoitaa omat asiansa ja ittensä turvaan jos haluaa. Mutta kun ei halua. Ja sitäpaitsi, jos isä jonnekin riivatun parantolaan vietäis, niin (ja tähän iso HAH!) mitä jos se jostain kumman oikusta (ja lehmät lentää) lakkaiskin juomasta, niin ei tuo akkakaan vois enää juoda, mutta eihän se sitä tajua. Haluaa vaan saada isän hetkeks pois että saisi rauhassa pämpätä. Ja kuka sitä siellä sitten kattois, että muistais ees ottaa lääkkensä (ja mähän en sinne mene, se läävä etoo kyllä niin järkyttävästi, kaikki kupit ja kaikki likasia vaikka on "tiskattu", kahvia pitäs juoda niistä aina voi yök ei ikinä ja kaikki haisee koirankuselle ja vessa ukon kuselle ja .......)? Vaikka nytkin se varmaan syä ihan vääriä millon sattuu, kun isä niitä sille jakelee, ihme kunnei ole jo siitä syystä sairaalassa. Koskakohan isä tuuppaa sille liikaa lääkkeitä? Mikseiköhän se ole tehnyt sitä jo? Ois vaivattomampaa kuin hakkaaminen...

Anteeksi taas tämä ryöpytys, mutta pakko saada se jonnekin ulos ja näppiksen "hakkaaminen" kiivaaseen tahtiin auttaa purkamaan tuntoja.... Nyt vois vielä imuroida kiukkuunsa niin ehkä hiukan tasottuis olotilakin.

Kyl tää eläm vaa o mukavat!

875099.jpg