Koska minut haastettiin kahdelta taholta (Wallpaper ja Hehkuvainen), laitan sitten 12 kohtaa... Minullahan näitä riittää:

1. Säärikarvojen nyppiminen pinseteillä (ei se satu kun siihen tottuu... Ja siitä saa jotain pervoa tyydytystä :D)

2. En voi pyyhkiä kasvojani pesun jälkeen pyyhkeeseen vaan on pakko pyyhkiä paperiin koska sen on puhtaampaa. Ei edes kasvopyyhe toimi.

3. Pyyhettä käytettäessä minulla on aina vartalopuoli ja hiuspuoli. Se puoli jossa on esim. kiinnityslenksu tai pesuohjelappu, on yleensä vartalopuoli.

4. Pelkään perhosia ihan järjettömästi, samoin kuin kaikkia kiitäjiä yms. Myös muut lentävät ötökät ovat kammona, lentomuurahaiset ja ne yököttävät pitkäjalkaiset hyttyset/hämähäkit.. Mutta eniten pelkään perhosia. Muistan että joskus olin kahden hississä perhosen kanssa ja voi luoja kuinka pelkäsin! En olisi mennyt koko hissiin jos olisin huomannut sen ötökän.
Ja joskus olin vessassa tulossa suihkusta ja avasin juuri parvekkeella kuivumassa olleen pyyhkeen ja sieltä lensi koi, ihan jumalattoman kokoinen! Se oli muninutkin siihen pyyhkeeseen. YÖKYÖKYÖK.

4. Pinsetit. Ne on niin pakkomielle, että niille on omistettava kaksi kohtaa. Nypin niillä ihan mitä tahansa. :D Ja olen tartuttanut sen mieheenkin.. :D

5. Levottomuus. Heilutan jalkaa koko ajan. Miestä tämä ärsyttää, kun aina heilun. Se on niin piintynyt tapa, että en huomaa sitä ollenkaan. Jos mies sanoo että lopeta nyt, lopetan, mutta huomaamattani aloitan sen saman tien uudestaan.

6. Pakko käydä pesulla joka päivä. Tai ei välttämättä pesulla vaan on pestävä hiukset. Muuten ne on ihan rasvaiset (vaikkei olisikaan, luulen vain) ja kutiaa ja kaikkea... Tulee inhottavan likainen olo ja on vain Pakko mennä suihkuun.

7. Kamerakammo. Siis kuvattavanaolokammo. Muuten tykkään kyllä touhuta kameran kanssa. Mutta kuvauskohteeksi minusta ei ole.

8. Mässäys. Pakkomielteenomainen vimma syödä mässyä, vaikkei teksi mieli. Pakko ostaa sitä mässyä kaupasta, vaikkei tekisi mieli.

9. Pakko pestä naama joka päivä. Eikä pelkkä vedellä huuhtaisu riitä. On käytettävä kasvojenpesuainetta. Minulla on oikein kunnon rituaali tähänkin.. Ensin kostutetaan kasvot, sitten niitä hinkataan vessapaperilla (ihomöhnät pois) ja sitten laitetaan aine. Sitten huudellaan.

10. Kasvojen "laitto". Tuon pesun jälkeen kasvot tietty punoittaa ja nahkaakin lähtee joten on nypittävä nahat pois ja rasvattava kahdella kasvovoiteella... Ja sitten jos laitan meikinpuolta, niin sitä. Tähän menee melkomoisesti aikaa ja silti kasvoni ovat aina räjähtäneet. Mutta auta armias jos en pesisi niitä.. Ette haluaisi olla lähellä. :D

11. Kammoan lihakeittoa, mielessä on vain kuva puoliraaoista sitkeistä lihaklimpeistä... Tästä on kokemusta, vanhukset kun jostain syystä teki tällaista lihakeittoa YÖKYÖK.

12. Pikkulapset on pelottavia, minulla ei ole kokemusta lapsista, koska ei ole ollut pikkusisaruksia ja siskon lapsiin ei ole pienenäkään ollut mitään intoa, siis hoitamiseen. Olin enemmänkin autoilla leikkivää tyyppiä. Joten kun en ole saanut kokemusta paikkulapsista, en oikein osaa suhtautua niihin luontevasti. Siinä vaiheessa kun ne ovat jossain ala-asteella, niiden kanssa voi alkaa ehkä jutella. :D
Tämä on vähän ongelmallista nyt, kun alkaa olemaan siinä iässä että kavereilla yms. alkaa olemaan lapsia ja niiden kanssa pitäisi osata olla. Ja kun itsekin tavallaan haluaa jälkikasvua... Pelkään että sitten kun joskus (JOS) odotan ja paljastan sen, niin kaikki alkavat tyrkyttää minulle pikkulapsia... Oma on asia erikseen, muiden kanssa en tiedä.... :D

Tässäpä näitä. Olen ihan varma että niitä on lisääkin, mutta eivät vain nyt suostu paljastamaan itseään teille.

Ps. Ei ihme ettei mulla ole elämää, se menee kaikki näihin omituisuuksien toteuttamiseen!

Ai niin :

13. En ole koskaan ollut kännissä.