Apuva. Mies lähtee tänään sinne Lappiin viikoksi. Apua. Miten mä taas osaan olla? Tulee ikävä. Tästäkin vois pirauttaa itkut. Oiskohan sillä ajalla kuukaudesta mitään tekemistä itketyksen kanssa?

No mutta kyllä muutenkin itkettäis, ainakin ihan hiukan. Millon viimeksi oltiin noin kauan erossa? On siitä jo aikaa. Ihan hyvä kyllä välillä, eipä siinä mitään.
Mies saa olla kaverinsa kanssa oikeen erämiestä ja minä saan täällä vaikka siivota rauhassa, laulaa minkä kerkeän, olla Bobinskin kanssa ja kirjoitella työhakemuksia rauhassa. Ja tietty käydä paikanpäällä kyselemässä. Hih, saan nukkistella niin paljon kun sielu sietää, kunhan vain olis inspiraatiota nyt, pitää käyttää hyväksi, kun saa vallata koko talon :D

Nyt mies lähti vielä Rantaralliin, hitto, minunkin piti mennä ja olin odotellut jo pari viikkoa sitä, mutta unohdin täysin menkat, hyvä kun muistin torstaina että pitääpä suojautua huomista varten... Dääm. Noh...

Lähtevät sinne pohjoiseen joskus viiden aikaan kuulemma. Nyyh.
Ja sinnekin olis kiva päästä, Lappiin!! Mies mokoma pääsee... :D Voi niitä näköaloja.... Mies saa luvan ottaa huikaisevia kuvia siellä. Siis muitakin kuin saaliskuvia... Jos saavat jotain.

Mutta nyt aamupalaa ja aamutoimia.