Eli kuvameemin kuvat, joihin ehdotuksia tekivät Kermakisu, Anuradha ja Choko. Toki vieläkin voi ehdotella, pidän kuvaamisesta vaikken siinä hyvä olekaan. :D

Kermakisu pyysi suosikkipyyhettä, jouluista kohtaa kotona ja lempitoppia:
304703.jpg Tässä on kaksi lempikäsipyyhettäni. Näitä ei edes käytetä!
304699.jpg Toki jouluista on kaktukset pöydällä, joista yksi on kuollut... :D
288559.jpg Ja suosikkitoppi on uusin toppini <3

Anuradha toivoi lempitaulua, myöskin suosikkitoppia ja hiuksiani (toppi on sama kuin edellinen):
304706.jpg Miehen pikkusiskojen äidin tekemä.
304698.jpg Ja hiukset. (Ja tuo törö ei ole hiuksia vaan jalkalamppu :D)

Choko taas kyseli tietokoneen paikkaa, suosikkikirjaa (mikäli luen.. huh, tottakai minä luen! :D) ja mukavinta sohvaa tai nojatuolia:
304702.jpg Yritä tässä nyt sitten saada siistiä olohuonetta aikaiseksi kun olohuoneen pöydällä on kone ja kaikkea rompetta..... ;/
304701.jpg Suosikkikirjan valinta on vaikeaa, mutta tässä esimakua tyylistä.
304705.jpg Ja sohva. Se meidän ainoa :)

Nuin, tässäpä nämä. Nyt herättämään miestä (miksi me nukutaan ihan miten sattuu? Viimeyönäkin johonkin kahteen ainakin hereillä ja su-ma yönä vielä kahden maissa mies laittoi kananmunia kiehumaan... Katottiin Top Gearia ja syötiin kananmunavoileipiä XD)
Sitten tekemään teetä ja maistelemaan lisää ihka ensimmäisiä omatekemiäni sämpylöitä! Yksi moka kävi, mutta ensi kerralla muistan: en huomannut kastella niitä ja tuli aika kovia kuoresta. Mutta sisältä oli makoisaa. :)
Huomenna piimäkakku. Ja lisää sämpylöitä, mies (mies!) lupasi äidilleen. :D No, jos kelpaa niin miehän teen. Eipä tuo kovin vaikeaa ollut. Vaikka käytin kuivahiivaakin, jota ei ikinä ole käyetty edes äitini toimesta. Ihan uusi juttu. Mutta minä selvitin senkin. Mii is praud of mai self :)

290695.jpg