Tänään on luovutettu adressi käsiaseiden kieltämisestä ja poisottamisesta niiltä joilla sellainen jo on. Siis siviileiltä.

Hei, miettikää, kuka antaa vapaaehtoisesti pois aseen, josta on maksanut? Ei kukaan. Ja minä ymmärrän sen. Kuka muukaan antaisi mitään ostamaansa ilmaiseksi pois vasten tahtoaan? Ja mahtaakohan valtio alkaa maksaa korvauksia niistä aseista? Tulee kalliiksi. Ei onnistu. Eikä poisotolle ole kerrassaan mitään perusteltua syytä.

Sitäpaitsi, käsiaseita on suomessa vain n. 300 000, yhteensä aseita suomessa on yli PUOLITOISTA MILJOONAA, tarkemmin noin 1,6 miljoonaa kappaletta!

Eli miksi suomi tulee siitä, että käsiaseet kielletään? Meillä on silti täällä silloinkin 1,3 miljoonaa asetta. Haulikkoja, kiväärejä, keräilijöillä vielä vaikka kranaattejakin ja ties mitä automaattiaseita. Pah, mitä silloin on yksi käsiasekielto missään?

Ja EDELLEEN ihmettelen, kuka voi sanoa varmasti että joku yksittäinen poliisi tai puolustusvoimien henkilö ei kilahtaisi ja joukkoteurastaisi kylällistä ihmisiä?

Miksi ihmisiltä kielletään harrastus? Ovatko kaikki metsästäjät vinksahtaneita? Ampumaurheilijat? Onkohan Satu Mäkelä-Nummela joka voitti Pekingissä 2008 ammunan kultaa, oikeasti terroristi? Tai Henri Häkkinen, joka voitti samoissa kisoissa pronssia? 
Varmaan, joo. Ei se nyt ainakaan normaalia voi olla! -_-
Ja mitäpä sanotte niistä metsästäjistä, jotka AUTTAVAT poliisia kun poliisi on voimaton silloin kun karhu, susi tai vaikka hirvi vaarantaa ihmishenkiä toikakroimalla kaupungeissa? Varmaan väärin sekin. Poliisi ei osaa niitä tilanteita hoitaa itse, ja on sen myöntänyt.

Ei kukaan voi ikinä tietää kuka kilahtaa! Onko se joku vanha iankaikkinen Mannerheim-ristin ritari vai nuori metsästäjän alku. Ja jos joku sanoo ettei näitä voi verrata keskenään niin kyllä voi. Hulluja on joka puolella, tiedä mitä salaisuuksia kelläkin on.

Ja hitsi, moniko poliisi on turmeltunut? Moniko sotilas on sotahullu? Kysyykö heiltä kukaan antaisivatko he aseensa pois? Tuskin.

Ei tämä mikään ameriikka vielä ole. Mutta mitä voi odottaa, kun uutiset ja ohjelmat syytävät ties mitä paskaa tajuntaan.

Järkeä käyttämällä näiltä kouluammunnoiltakin säästytään. Resurssit sinne minne ne kuuluvatkin, nuorten hyvinvointiin (miksei vanhempienkin) ja kouluolosuhteiden parantamiseen. Mietitään vähän mitä sieltä telkkaristakin pitää näyttää. Minä sanon kyllä sitten joskus "mitä minä sanoin", kun joku teini muutaman vuoden päästä tilttaa kansaa ja sanoo syyksi "No kun meidän iskä ei ollutkaan parempi kun se toinen iskä". Daah, ihmiset, pitäisikö katsoa omaan itseen ennen kuin alkaa syyttelemään viattomia ihmisiä!

Meen tästä teroittamaan voiveistäni, hivelemään kaulintani ja soittelemaan sahaani.

211870.jpg