En ole päivittänyt tännekään kunnolla ikuisuuksiin. Shame on me. Mutta mulla on hyvä syy.
En vaan pysty keskittymään kun mies on kotona.
Senhän piti loppua kesäloma ensiviikolla... mutta kuinkas ollakkaan, se teloi kätensä, tarkemmin peukalonsa, sen oikean, tuossa joku aika sitten, ihan kotona, ja on nyt sairaslomalla elokuun alkuun.... Arvatkaa kuka on tulossa hulluksi? Jep. Minä.
Nyt se ei voi mennä edes mökille, että olisin saanut olla hetken rauhassa. Kiva kiitti. Se tarvitsee mun apua kaikenlaisissa jutuissa, ja argh en saa keskittyä omiini kun se on jatkuvasti huutamassa apua johonkin. SEN LISÄKSI että se huutaa vähintään viiden minuutin välein jotain puspus lutustelua, ja auta armias jos jätän kerrankin vastaamatta....
En mä nyt vaan voi sille mitään että kaipaan omaa rauhaa, haluan tietää että voin tehdä asioita IHAN JUST SILLON KUN ITSE HALUAN ja just siihen tahtiin kun haluan. Jos ajattelen, että nytpä voisin kohta tehdä sitä tai tätä, niin eikös tuo ehdi marmattamaan että etkö jo ole tehnyt sitä, tai voisit jo tehdä sen, mitä sä oot tehnyt tänään.... Ja sitten mä EN AINAKAAN tee mitään, kun mua ketuttaa valitus. Ja tollahan on nyt aikaa valittaa. Oi kyllä.

Mutta onneksi on piristäviäkin juttuja, ja on me kivojakin asioita tässä tehty. Yksi kivoimmista jutuista nyt tietty on tuo aiempi ilmoitukseni :) Kiitos vaan kaikille onnitteluista! (tästä tulee mielikuva että me on tehty muksu :D)

MUTTA. Koska mulla on rästissä noin gaziljoona asiaa ja juttua ja kuvaa, niin lätkäisen tähän nyt pari kuvaa kesän alusta kun käytiin mökkimaisemissa tsekkaamassa että tönö on pystyssä.. (sitä paitsi en edes muista mitä kaikkea tässä on tapahtunut ja mitä on pitänyt kertoa, niin kuvat on helpompia kun niitä nyt aina on :D)


Tyhjennettiin iso vesisäiliö, se pitää pestä ja putsata aina silloin tällöin.

Ai niin tää mun silmä. Argh. Se oli niin kauan ok kun käytin tuota viimeksi saamaani silmävoidetta, mutta eikös vaan retkahtanut heti kun lopetin. Soitin joku aika sitten lekuriaikaa arvauskeskukseen ja sain sellaisen en ensi vaan seuraavalle viikolle. Nice.. Silmä vuotaa ja rähmii kuin mikäkin, on varmaan pakko koettaa saada nopeammin aika. Lekurin olisi tarkoitus kirjoittaa lähete tyksiin silmäpolille, niin avattaisiin se riivatun kyynelkanava, joka toivottavasti ratkaisee ongelman... Muuten kyllä hermostun. Inhottaa vaan valmiiksi se operaatio, yöh. Mutta jos sillä pääsen ongelmasta niin pakko kestää.

JA nyt kun aloin muistaa asioita, niin tässä vielä esittelen Lingvistin eli Tiikun lähettämän arvontapalkinnon, joka sekin tuli perille jokin aika sitten:


Hauska Herra Sammakko, jonka voi kietoa johtonippua pitämään tai tukemaan kasvia. Herra Sammakko on taipuisa kaveri koko kropaltaan :) Mukana tuli myös pari namia, jotka on kyllä jo ajat sitten syöty ;)

Nyt siirryn selaamaan kuvia, joita on tuolla kansiossa muutama. Ehkä saan rauhan laittaa niitäkin tänne tässä jossain vaiheessa.