Eipä tässä ole kummempia tehty. Olen yrittänyt olla Bobinin kanssa. Maanantaina nukuttiin aamukahdeksasta yhteentoista sängyllä, Bobin minun käden päällä puolittain. Mies toi sen aamulla miun viereen kun lähti lääkäriin ja löysi meidät siitä sitten kun yhdentoista aikaan palaili kaupungilta ja reissusta.
Eilen Bobinskille maistui ruokakin, tänään en ole nähnyt sen syövän. Yritin nyt antaa ille perunaakin.
Viritettiin miehen vanhan olohousut häkin päälle, että murulla on parempi ryömiä siinä, jalat kun ei oikein noiden pienojen kanssa enää tee yhteistyötä. Mietin, että onkohan rassulla ollut joku halvaus tai jotain? Kun kyllä se jalat pelittää jotenkin, silloin tällöin hiukan, mutta aikalailla ryömimistä tuo eteneminen nyt on. Hengityskin on niin raskasta. :( Olen yrittänyt palluttaa ja pitää lämpimänä ja antaa juotavaa. 

Huomenna soitan aikaa eläinlääkärille. :(

1059144.jpg
Viritelmää. Mökin sisällä on murun oma sisustus samasta housukankaasta. Osaa onneksi kiertää tuon luukunreiän, ettei tipu sinne. Pitää kuitenkin pitää se auki, jos mies sinne haluaa mennä.

1059145.jpg
Suttuinen kuva, mutta näkyy kuitenkin kun muru suloisesti kurkkii tuolta. :)

1059147.jpg
Tässä me äsken. Murulla on kaiketi hyvä olla noin, kun se tuppaa menemään noin kun istutaan sohvallakin. Ehkä se helpottaa hengitystä, en tiedä.

Päivän piristys oli kortti nettikaverilta Kaisalta, Teneriffan terveisiä :) Oli mokoma nähnyt valkoisen tiikerinkin! Ja miekkavalaita!! Odotan paaaallljooooon kuvia reissulta, etenkin elukoista :)
Kiitos kortista <3.
1059216.jpg