Eli siinä se on pähkinänkuoressa.

Tuntuu että elämä on pelkkää tiskaamista, pyykkäämistä ja siivoamista. Kaikki nuo on pakko tehdä. Argh. Minun. Argh.

Käytiin eilen katsomassa sitä aiemmin mainitsemaani kirjahyllyä. Ei se kauhean kaunis ollut, mietitään vielä.. Sellaista tummaa puuta. Toisella puolella lasivitriini ja toisella baarikaappi. Mietittiin että saisiko siitä kivemman vaihtamalla nupit.. Katsellaan sopiiko se tänne yleensä. Onneksi appi ei ollut mukana. :D
Ei siis otettu sitä mukaan vielä. Saa nyt nähdä sitten..

Menen varmaan huomenna tai keskiviikkona Raumalle että äiti saa mentyä Kelaan ja Kaupungintalolle ja muualle. Äiti puhui jopa että mentäisiin kävellen kaupungille, hän ottaa vaan pyörän tueksi. Saa nähdä, olisihan tuo mukavaa, jos jaksaisi niin pitkän matkan tehdä. Kaupungille on n. 2 kilsaa matkaa, joten aikamoinen suoritus äidiltä jos edestakaisin jaksaa..

Lauantaina oli isän synttäritkin. Muistin perjantaina ja kirosin etten ollut huomannut lähettää korttia. Soitin kotiin muutenkin perjantaina ja sanoin äidille soittavani lauantaina onnittelut. Noh... Herättiin viiden maissa ehtoopäivällä... En sitten muistanut ja kun muistin niin en enää halunnut. Pelkäsin örinäpuhelua *irw*
No, nyt sanoin isälle tänään soittaessani sitten. Ainakin nyt olivat molemmat selvinä, hope so huomennakin ainakin äiti, jos sinne menen.

Miehellä on taas täysinäinen viikko, töitä tietysti joka päivä ja huomenna menee illalla auttamaan tätiään netin asennuksessa ja lauantaina niillä on työporukan kanssa rata-ajopäivä, saavat ajella radalla oikeen :D Ja sunnuntaina mies lähteepi ruotsiin!!!

Eli mies on miettinyt pitkään työpaikan vaihtoa ja ulkomaan ajoa, lähinnä Ruotsiin ja Norjaan. Ei Venäjälle, huh huh.
Nyt se sitten menee sovitulle tsekkausreissulle erään kuskin kyytiin että näkee hiukan mitä homma on. Kahellaan tykkääkö ja vaihtaako.
Plussa (ISO sellainen) on uudessa paikassa todella hyvä palkka. Se vähän kiehtoo miestä. Muttana on, jaksaako sitä työtä, eli sopiiko juuri itselle. Kolme viikkoa reissussa ja viikko lomaa, olisi kai normi työaika, vissiin. Viikonlopuiksi pääsee kotiin, joka on hyvä.

Mutta nyt tsekkailen muiden blogeja ja menen joko väsäämään pikkujuttuja tai vaihdan rattopojan purut.

445468.jpg