Tämähän alkaa olla kuvablogi... No, eiköhän sään kylmeneminen aiheuta innostuksen laantumista?? No jaa, tässä nyt kuitenkin kuvia toiselta suunnalta jokivartta:


Jokivartta kohden vesilaitosta..


Tuonne olisin mielelläni pulahtanut! Tosin se ei taida olla luvallista ;D Kaukana siintää pato, järvi/joki jatkuu senkin jälkeen. Ja sinnepäin minäkin yhä jatkoin...


Järvestä jokeen on tällainen sulkusysteemi, nyt kovin kiinniolevaisena. Tämä kuva siis osoittaa sinne päin mistä tulin. Seuraavat kuvat on sitten tuonne toiseen suuntaan, sinne padolle.


Vihreää ruohoa, sinistä taivasta.. ja kuu??


Suomen kesän perusainekset, aurinko, koivut ja sininen vesi! Kuka täältä haluaisi pois muuttaa?
Lempikuvani! <3


Vesilaitoksen väen saunalla päin kävin hiippailemassa, en kuitenkaan kovin lähellä, paikka kun on "Vartioitu". Tämä on jo muuten jonkun verran sen padon jälkeen.


Sen näköistä niittyä että meikä melkein syöksyi sinne kirmaamaan...


Mikä noissa metsissä oikein viehättää..?


Tällaiseen ihanaan ulkorakennukseen(?) törmäsin paluumatkalla.

Nyt odottelen kiivaasti ensin huomista että pääsen täyttämään rahalappuni ja sitten sitä palkkapäivää.. Vaikka taivaalta sataisi mummoja, niin meikä suuntaa kyllä Kappahliin hakemaan kesäpökiä.. Siis maksettuaan ensin nuo (ainakin) 260 euron laskut tuosta pois...... Ja käytyään kaupassa ostamassa kaikkea liian tarpeellista.....