Aamulla tuntui että päivä ei varmaan kulu millään kun piti herätä jo kuudelta :D Työhaastattelu oli puoli kymmeneltä ja lähdin ekalle bussille käppäilemään jo kahdeksalta. Olisin ehkä voinut mennä myöhemminkin, mutta en osannut arvioida sitä toisen bussimatkan kestoa tai matkan pituutta yleensäkään, eli olin siis tyypilliseen tapaani jo yhdeksältä tienhaarassa, josta matkaa oli haastattelupaikkaan sata metriä.... :D No, sain vartin kulumaan jotenkin ja onnistuin olemaan ei niin innokas työnhakija ja olin lopulta vain vartin etuajassa :D Kröhm. Tosin luulen ettei "innokkuuteni" auta tässä työpaikassa, en taida olla ihan sopiva hommaan. Itseasiassa en ole ihan varma haluanko edes tuonne.. Hmm..
Ensin minua haastatteli joku random mies, sanotaan että joku "isompi herra" toimistolta, ja kysyi mm. että osaanko vaihtaa pyörään ketjut.. No en osaa.. Sen verran nainen olen :D Mutta ei siis hyvä vastaus. Ajokortittomuuttani myös harmitteli, sillä työhön kaiketi kuuluisi jonkin verran trukilla, tai millälie pässillä ajoa.. Samaa harmitteli myös toinen haastattelijamies, niin sanottu mahdollinen tuleva pomoni, joka siellä tehtaan puolella sitten olisi esimiehenä. Hommahan ei ollut henkilöstöpalvelun naisen kertomaa "naamarasvapurkkien pakkaamista laatikoihin", vaan kaikenmaailman lipeäsysteemien ja kloorien kanistereihin laittoa ja niiden kanisterien lavoille siirtoa yms.. Peloteltiin sitten kaikenmaailman suojavaatteilla ja kuinka lipeät ja kloorit polttaa ja syövyttää ja ties mitä ja koetin siinä vaan olla ihan naama peruslukemilla... Ainoa positiivinen asia taisi olla se etten polta. Se kun noiden litkujen seassa ei olisi kamalan pop.. Kysyttiin siellä myös selkä- ja nivelvaivoja, mutta en sitten tietenkään sanonut selkävaivoistani mitään, vaikka välillä kyllä iskiastyyliin juiliikin niin että hyvä kun liikkeelle pääsee. Ehkä pitää vedota siihen jos kuitenkin pääsen/joudun(?) tuonne töihin.. Tavallaan pelottaa että kuntoni ei riitä yleensäkään, ja sitten vielä jos tulee liikaa teknistä hommaa kerralla, niin olen vaan niin tampio, etten kyllä kaikkea sisäistä ihan kuukaudessakaan... ainakaan trukilla ajoa.. Tai niin pelkään.. Apuva. Saako siitä jotain sanktioita tai huonon maineen tai jotain jos en haluakaan mennä tuonne töihin jos ne nyt jostain kumman syystä minut sinne haluaisivat? Kun kuitenkin tämä vuokrausfirman nainen sanoi siitä puhelinhommastakin, että hän voi sopia haastiksen/tapaamisen ja voin mennä sinne katsomaan, mutta pakko ei ole hommaa ottaa... Mutta meneekö nuista tieto työkkäriin? Karenssia? Tai siis se nyt on se ja sama kun en varmaan saa muutenkaan sieltä rahaa, edes sitä aikaisempaa jotain 65 senttiä per päivä.. Siitä ei ole vielä päätöstä tullut.. Krääh näiden juttujen kanssa!!

Haluan hemmetti sinne Cailapin varastolle, jonne olen jo kaksi kertaa hakenut!!! Plärään ja pakkaan mielellään kaikkia hius- ja meikkihärpäkkeitä, eikö mun hakemuksesta käy ilmi että "paikka mulle heti nyt!"??

Iltapäivällä tapasimme Desthean kanssa ja suuntasimme vähän shoppailemaan ja juoruilemaan ja aika suorastaan lensi, huh huijaa! :) Mutta mikäs siinä kun seura on mukavaa :)


Sain Desthealta tuomisina tälläisen ihanan puisen rintakorun, eikö ole kaunis? Kiitos! :)

Nuo napit ovat ostokseni paikallisesta kangas/nappi/nauha -kaupasta, miten olen missannut? Noista voisi tehdä korvanapit!


Nämä ovat myös Desthealta saatuja, jo aiemmin, aivan ihanat sulkakorvikset ja tunsin tänään olevani niiiiin muodikas ;D kun Myllyssä joka kaupassa oli sulkakorua jos mihinkäkin eri lähtöön :D

Glitterissä meinasin tikahtua pöllöpaljouteen, siis pieni myymälä ja yhdeksän erilaista pöllökorua!! YHDEKSÄN!! Nauratimme myyjiäkin siellä laskeskelemalla ja ihastelemalla niitä, saimme laskuapua myös :D Maltoin kertakaikkisen upeasti mieleni ja ostin yhdeksästä korusta vain yhden (siis olen varmasti vielä kipeä -sen todistaa jo yhä jatkuva niiskutukseni, kurkun outo olo ja jatkuva hikoilu - kun en ostanut enempää!!)


Mutta katsokaa nyt, tätä ei voinut vastustaa! Mikä lutuinen ilme! <3 <3

Lisäksi voin mainita, että pöllöjä löytyi muistakin kaupoista ainakin 5-6 kappaletta (eikä ees käyty kinatrikotissa) XD Ei tässä kohta enää työpaikka auta, tarviin lottovoiton :D


Seppälästä nappasin mukaan eurolla tuon tipuriipuksen ja JC:stä kolmella eurolla nuo korvikset, oranssi on vaan jotenkin niin kiva väri tätä nykyä!

Kokonaisuutena päivän shoppailuihin meni rahaa 11,60e plus hesepulla, että jaksoi... Köh :D Ei paha, kuitenkaan. Kun muistaa ne ainakin 13 pöllökorua jotka JÄTIN ostamatta.. Ja ne ömm.. 5 lasten vaatetta, joissa oli pöllöaihe... krääh.