Joo,o.. Uus viikko ja uudet kujeet. Ainaskin uusi Miss Suomi, joka ilmeisesti saa eroottisia kiksejä jumppaamisesta... (linkki tuolla jossain menneessä postauksessa ja tod.näk. iltalehtien nettisivuilla) Ja kaikenlisäksi se on ryppyinenkin...
Ei tullu uudella konseptilla sen kummempaa missiä kuin ennenkään. Miehen kanssa tuumailtiin, että onhan ne kaikki nättejä ja laihoja ja niinpoispäin, mutta ei tule lainkaan sellaista oloa että WOHOU! Nää on vaan tällasia jokakulman tyttöjä. Se numero 8, se toinen tanssityttönen, olis ehkä ollut näistä tosiaan paras, mutta niin kuin arvata saattoi niin ei edes sijoittunut.. Todella yllättävää. Ja mikä muuten oli tämä pornahtava bikinikierros? Siis öljyttyjä ja liukkaita tyttösiä? Huh huh... Pullistui silmät varmaan yhdellä jos toisellakin, jostain muusta puhumattakaan. Mutta se siitä.

Haaveilen tilipäivästä, joka on vasta kuun lopulla ja silloinkin vaan kolmen päivän tili, eli ei juuri mitään, joten pitää haaveilla Maaliskuun tilipäivästä, silloin voisi jo ollakin jotain haaveiltavaa... oijoi... :)
Huutiksessakin olis kaikkia kivoja koruja...
Haluan nyt kevääksi ja kesäksi paljon värejä!! Kaikkia mitä en ennen ole käyttänyt!
Mutta ei passaa sen enempää intoilla, ettei mene työ alta. Pessimistinä ei saa intoutua liikaa. Pitää pysyä kuosissa!

383507.jpg nyt kuono kiinni ettei homma mee nurin!