Mutta en vielä kerro miksi :D

Ensin vähän muita juttuja, esmes viikonloppua. Lauantainahan oli Turussa se Air Show, missä oli ihan jenkkilästä asti porukkaa.
Käytiin tietty tiiraamaassa taivaalle ;D
Mentiin paikalle joskus puoli yhden maissa ja oltiin johkin kuuteen tms. asti ja hyvin viihdyttiin. Sääkin suosi meitä, kuten sunnuntaina ilmeni: ei satanut kuin pari pisaraa välillä, vaikka taivas oli kovin tumma. Sunnuntainahan jenkkiläiset peruivat koko oman esiintymisensä huonon sään vuoksi. Tuuri siis että kävimme jo lauantaina!
Oltiin liikenteessä appiukon kanssa (wow) ja oltiin ostettu liput ennakkoon, myös parkkilippu.. Kävikin ilmi että se oli ainoa joka olisi ollut tarvinnut olla.. Nimittäin vaikka niin kauheasti puhuttiin turvajutuista niin ei kukaan siellä edes meiltä lippuja kysynyt! Ei mitään hajua missä se lippujentarkistus olisi edes ollut, jos olikaan? Siellä ihan vapaasti lompsittiin ja ehkä pari kertaa harmitti kun oltiin ne ostettu....... :D Paikalla oli ihan tuhottomasti ihmisiä, myöhemmin selvisi että lauantaina oli yksistään ollut paikalla joku 20 000 ihmistä!
Lentoesitykset olivat kyllä hienoja kaikki, niistä "kannatti" maksaakin. Mutta muuten tapahtuma oli ehkä hippusen köykäinen. Koneita oli maassakin ja niissä sai käydä sisälläkin, useimmiten kävijät olivat kyllä lapsia.. mutta hieman enemmän olisi voinut olla alueella virikkeitä. Ja ehdottomasti enemmän ruokakojuja ja pelkkiä kahvi/teekojuja! Nyt oli ihan tolkuton jono ihan koko ajan, tauotta jokaiselle öö kolmelle? ruokakojulle. Paitsi usalaisten shown aikana ;D Vessat olivat kuulemma ainakin miesväelle mielenkiintoiset, pitkä säiliö missä tasaisin välimatkoin reikiä ja niissä tratit :D Sinne sitten vaan sihtaamaan... Ja ovissa oli vain kärpäslärpykkeet.. :D Nice. Itse jätin vessakäynnin kokeilematta.. :D

Koneista oli ihan älyvaikea ottaa kuvia, siis minun taidoilla. Olikin muuten hauskaa kun minä pikkuisella räpsylläni siellä kuvailin ja joillakuilla oli sellaiset kauheat metrin pituiset zoomihärvelit... Niillä varmaan tulosta syntyikin... EIkä niitä maassa oleviakaan saanut kuvattua, kun ympärillä pörräsi väh. tuhat ihmistä :D Ja keli oli synkkä. Ja ja ja ;D

Mutta tässä muutama räpsy, ihan kirjaimellisesti:


Siinä on jollakulla ollut niittaaminen ;D


Kahhokaa ko söpö nenu sillä on!!


Usalaisia lennossa. Kyllä ne vaan osas, voi pojat! Suomen näytös jäi niiiiiin harmaaksi ettei mitään rajaa. Näillä oli kyllä taidot ja show hallussa! Upeita juttuja tekivät, ja järkyttävän nopeasti! Ja välillä ne tulivat jokainen eri suunnasta ja menivät ristiin rastiin, yritä siinä pysyä perässä... Upea show heillä oli, kertakaikkiaan!

Sunnuntaina olikin sitten vuorossa Raumalla käynti, kun oli äidin kuoleman 2 -vuotispäivä. Kävin myös isän luona, jossa Roope oli oikein vilkkaalla päällä, heittelin sille lelua ja se jaksoi hakeakin monta kertaa. Isästä taas näki että ikä alkaa pikkuhiljaa painaa, samoin kuin se ettei liiku ollenkaan. Isä on aina ollut sellainen laiha, enemmänkin jäntevää miestyyppiä kuin lihaksikasta. Mutta silti ihan voimakas. Nyt huomasi miten oli mennyt hirmu pieniksi jalat housujen sisällä ja käsivarsissa tuossa kyynärpään yläpuolella, missä kai pitäisi mennä jotain lihasta/jännettä/pläskiä niin oli vain kuoppa. Oli pelottavan näköistä. Tajusi taas vaihteeksi että isä on vanha mies. Toivottavasti kunto kestää vielä jonkin aikaa, tai sitten menee kertaheitolla, ettei joudu mihinkään hoitolaan. Se ei sopisi isälle yhtään. Mutta ei sellaisista asioista enempää..
Isältä lähdimme hakemaan haudalle kukkia, paha vain että kaikki kukkakaupat tuntuivat olevan kiinni. Kaupunki oli muutenkin kumman hiljainen. No, poikettiin sitten sinne mainitsemaani pöllöpaikkaan! :D Torin laidalla se oli, Toripöllö oli paikan oikea nimi. Jotenkin olimme saaneet kuvan kahvilasta, mutta paikka olikin baari/ravintola. Enimmäkseen baari :D No, nappasimme kuitenkin kokislasit ja menimme terassille istumaan hetkeksi.


Söpö logo :) Nyt on tullut sitten käytyä tällaisessakin paikassa :D

Käveltiin vielä pieni lenkki Vanhassa Raumassa ja takaisin tulessa poikettiin vielä jätskikioskin kautta, ylläri.. Sitten suuntasimme Prismaan ja kesäpihalle, josta löysimmekin kukkasia. Käytiin haudalla ja hiukan meinasin tirskauttaa itkua, mutta sain hillityksi itseni. Päivä ja koko viikonloppu oli kuitenkin ollut mukava enkä viitsinyt alkaa siinä sitten vollottamaan.
Takaisin kotiin tullessa oltaisiin voitu melkein poiketa Laitilan Munamarkkinoilla, mutta olivat jo alkaneet sulkea kojuja ja kaikenlisäksi niillä main alkoi sade, joka jatkuikin sitten koko illan. Mutta siitä viis, kun ei enää tarvinnut mennä minnekään :)

Illalla lakkasinkin taas kimaltelevan lilan/pinkin kynsilakan päälle tuttua graffitia ja tulos oli tämä:


Mii laiks. Mutta kyllä se vaan ottaa aikansa oppia laittamaan sitä lakkaa oikein, liian vähän on huono ja liian paljon on huono... :D

Tänään olikin sitten jännä päivä! Ekaksi jännitin että tuleeko palkka, ja tulihan se. Sitten jännäsin ja maksoin laskut ja mietin jääkö tilille mitään :D No jäi sinne.
Puolen päivän maissa tuli kylään Desthea, aamuteelle ja -palalle ja sitten suuntasimme Turkuun.. Arvatkaas mitä tekemään?? No okei, suurin osa tietää taas, naamakirjamokoma ;D Eli suuntasin Desthea henkisenä tukenani ottamaan kulmalävistystä! Paikkana oli Turussa Individual Ink ja siellä Larin "toimenpidehuone".
Jännitin ihan täysillä, apua :D Mutta paikka oli todella kivan oloinen ja Lari oli erittäin mukava tyyppi, semmonen leppoisa kaveri, mitä ei ehkä uskoisi niiden kaikkien tatuointien, silikoni-implanttien, titaani(?)pirunsarvien yms. alta... :D Oikein asiallinen tyyppi, selitti kaikki asiat tarkkaan ja suoritti lävistyksen ihan suit sait! En juuri ehtinyt edes huomaamaan. Odotin paljon pahempaa, vaikka olinkin ajatellut ettei kulma satu niiin paljon. Eikä se sattunutkaan! Se hetki kun piikki meni läpi, oli ohi sekunnissa ja siinä se. Homma klaari. Uskomatonta. Ja tämä koru! <3 Mii laiks!! Valitsin mustan, hopeisen/metallisen olisi saanut ns. kaupan päälle, mustasta maksoin vitosen lisää ja hyvä oli että maksoin. Olisin kuitenkin katunut harmaata hetken päästä ja tätä kuitenkin pitää kantaa jokunen aika nassussa, ennen kuin voi ajatella vaihtavansa uuteen, mahd. värikkääseen koruun. Olen ihan tohkeissani edelleen, pälätin koko päivän varmaan pelkästään lävistysasioista :D
Polleana lävistyksen omistajana ja kiitollisena Desthean henkisestä tuesta, tarjosin hänelle Paniniaterian Naantalin Aurinkoisessa, voi herkkua!! Oli ihan ähky syömisen jälkeen, hyvä etten vieläkin. Mitään muuta en ole kyllä tänään syönyt. Tomaatti-mozzarella -panini, ai nam nam nam!!

Mutta niin kuvia korusta?


Joo,o meikäläinen taas tyylikkäänä lyylinä kuvassa... :D Tukka roikkuu ja ties mitä, mutta no jaa. Tältä meikä sitten kai näyttää :D
Koru siis tuli oikeaan silmäkulmaan. Aika sinällään huomaamaton, eikö? Siis että työnantaja ei voi tuosta kitistä, eihän? :D

Eri asia sitten on, että maltanko olla ottamatta lisää.. Vaikka toisen tuohon kulman viereen ja sitten huuleen.. Sivulle.. Ja korviin toiset reiät... Ja ja :D Sain jopa lappusen johon merkataan käynnit ja joka 6. käynti on ilmainen ;D


Hieno ohjevihkonen ja H2Ocean SeaSalt -spraytä, jota suihkitaan lävistykseen ensi alkuun neljästi päivässä. Haisee muuten hassulle. Ei pahalle, mutta hassulle :D

Okei, tuntuu että viljelen liikaa hymiöitä tekstiin. Mutta kun olen ihan :D koko ajan :D

Lävistys laitettiin paikoilleen joskus kolmen maissa ja nyt alkaa olla pientä sinermää yläsilmäluomessa, ei vielä mitään pahaa. On ihan normaalia että saattaa tulla musta silmä, mutta katsotaan jääkö tämä tähän. Koetan viilennellä kulmaa välillä. Meikä kuitenkin on aina mustelma-altis niin kahellaan miten käy.

Mutta olen kyllä ihan jeejee tällä hetkellä :D