Meikä sai jobin! :D Oon mainostenjakaja :D Saas nähdä a) jaksanko (en) ja b) saako siitä lainkaan vaivan mukaista palkkaa... Mutta kokkeillaan! Ensikertalaisella on viikko aikaa jakaa ensimmäisiä mainoksia. Perjantaina tulee ekat läpyskät ja torstaihin on aikaa jakaa. Huh huijaa. Mutta vois sitä kyllä hiukan liikunnan vuoksi tehdä.

Ai niin, jesjes, miehellä alkaa huomenna yövuoro, jes se menee töihin!!!! On se tässä nyt sitte ollu yli kaks viikkoa kotona.

Ja perjantaina tulee kissaneiti yökylään! Saahaan olla nelistään, neiti, minä ja pojat, kun mies on töissä.

Käytiin tänään miehen kanssa Turussa, hoidettiin sen mökkiasioita. Nyt on sitten mökki valittu ja alustava sopimus (tms) tehty. Lupaa rakentamiselle vielä odotetaan. Se saattaakin sitten kestää jonkun aikaa. Mutta toivoivat että jos heinäkuun alussa päästäisiin rakentamaan.

Käytiin myös Tähti Baarissa syömässä, ties vaikka oisin istunut samalla tuolilla kuin Badding aikoinaan :D Sen verran nimittäin varmaan on kalusteilla ja sisustuksella ikää, kai se on sitten se idea, että se on sellainen vanha. Minusta se paikka vaan näytti rupuiselta. Tosin kovasti siellä lappasi porukkaa ja sapuskakin oli ihan ok, tosin hernekeitossa oli peukalonpään kokoisia lihaklimppejä (ei lihassa säästelty)... Pannari oli nannaa lisukkeineen. Mutta kamalasti kaikki syöminen maksaa kävi sitten missä vain. Huh huh!

Mutta nyt hetkeksi naamakirjan pariin, mies meni kahville kaverinsa kanssa.


Kuva on Turun Sanomien.