Meillä onkin tänä vuonna vähän ei niin jouluinen joulu. Tosiaan jo torstaina mentiin mökille ja puunattiin alakertaa ja vietiin pienempiä tavaroita sinne. Mökillä oli käynyt jotain kumman tonttuja, me kun käännyimme mökkitielle niin siellähän oli meidän pihakuusessa valot! Juuri mitä mekin oltiin suunniteltu. Ihanaiset naapurit olivat tuoneet meille joululahjan :)

Aattona sitten alettiin rehjata isoja tavaroita mökille, kahden pakettiauton ja peräkärryn voimin, unohtamatta siis meitä ja miehen kaveria joka tuli auttamaan.
Mies sai isältään yhteisenä joulu- ja synttärilahjana toivomansa pirttikaluston mökille ja lisäksi mies osti isältään myös vanhan kulmakaapin. Kaapin ikää ei tarkkaan tiedetä, vanha sekin on, mutta pirttikalusto on ainakin vanha; se on miehen papan synnyinkodista. Eli vanha on. Mutta hyvässä kunnossa ikäisekseen.

Mökillä kävi myös miehen äiti katselemassa ja toi meille joululahjakorin :) Nam suklaata ja leivosherkkuja ja kynttilöitä.

Illan mittaan saatiin johonkin kuosiin alakertaa, parvea hiukan kävin lakaisemassa, voi että siellä oli vielä rakennuspölyä mitä oli viimeisiltä rakennuspäiviltä tullut! Jestas! Lattialuuttua kaipaa.. Samoin kuin alakerta, ja ikkunan pesua. Sen jätän kyllä lauhemmille ilmoille.

Nappasin muutaman kuvan kännykälläni, ei siis mitään kovin korkeaa tasoa, ottaen huomioon myös että alakerrassa on nyt vasta yksi valo, joka ei ihan valaise kaikkialle.


Tuvan puolta. Välikaffeet ja -teet juotu. Ja sain sisustaa niinkin paljon että laitettiin pöydälle minijoulutähti ja miehen(!!) ikeasta ostamat kynttilänjalat (sopii niin tuikut kuin pitkätkin) anopin kynttilöillä. Nyt tuolla kaapin päällä on myös maitotonkka. Verhotankoa ei ole vielä paikalla, kun ostettiin vahingossa tähän ikkunaan liian lyhyt.


Tässä pirttipöydän päädystä koristekuvaa. Samanlaiset penkkien päädyissä. Väri on tuollainen mintun vihreä, kulmakaappi taas enemmän sinertävä. Puupalikka on jotain sahausjätettä, ihan sileä ja just passeli ovikiilaksi, oli pakko säästää :D


Tonttujen tekosia valaistuksen muodossa. Mökin ulkopuolella on kaksi lyhtyä, pitää laittaa vielä muutama muu ulkovalo. Mökki näkyisi selvemmin jos katolla olisi lunta, tässä vaiheessa mies oli jo käynyt lykkimässä ne pois (olin varma että se humahtaa sieltä alas, semmosella rytinällä lumet alas tuli) koska piipussa ei ole vielä jotain peltejä ja sisälle valui piipun pieltä vettä. Onneksi lakkasi kun lykättiin lumi pois.

Aattona tultiin siis kotiin illaksi, vaikka alkuun oli puhe että jäätäisiin yöksi. Mies kuitenkin oli aikomassa mennä lauantaina metsälle, joten minä en olisi kyllä kestänyt ilman pesumahdollisuuksia lauantaihin asti :D Ja vielä kun alkoi ne ajat. Nyt siis mies lähti perjantaiaamuna takaisin mökille touhuamaan ja on yhä sillä tiellä, menevät ehkä huomenna metsälle vielä. Tulee kummiskin takaisin jossain vaiheessa. On kyllä vähän onhoa olla yksin kotosalla näin jouluna.

Onneksi on rattopojat seurana. :)

Aattona sain myös availla joululahjoja, niitä Tiialta saamiani :) Ja ihanuuksia sieltä tulikin ,voi että!! Katsokaa vaikka:


Peltirasiasta tuli ihana norsukaulakoru ja vihreät makeat korvikset! Ihania molemmat. :)


Pehmeästä pussukasta ilmestyi suloiset lintuaiheiset tyynyliinat! Kaikenlaista tipua esiintyy, undulaatteihin saakka :D


Toinen, vähän kovempi kangaspussi sisälsi nämä ihanuudet!! Kahhokaa ny! Näissä on koukut takana, pitää valkata hyvä paikka mihin laittaa seinää koristamaan :) Nyt ovat tuolla yhdellä hyllyllä jo esillä. Nää on aivan upeat!!!! <3

Kolmannen kangaspussukan sisältö oli ihana lasipurkki makealla sisällöllä, dumleja! Meinasi purkki unohtua kuvata kun se jäi tuohon olohuoneen pöydälle, mies kun omi purkin sisällön itselleen......... :D No on siellä vielä muutama dumle :D Nyt en saa kuvaa purkista, kun kamerasta on patterit loppu ja laturi on rikki. Ja toinen kamera tietysti mökillä. Noh, laitan kuvaa heti kun pystyn, purkki on todella soma!!
Kiitoksia ihan hirmuisesti Tiia!!! Ihania lahjoja taas kerran! :) :) :) <3

Niin, ja lahjoihan tiia minua jo aiemmin tällaisilla somilla korviksilla:


Punaiset norsukaiset :)

Mutta nyt pitää alkaa laittelemaan poikalaisille iltapalaa, nääntyvät tuolla jo nälkään... :D